Delad glädje är dubbel glädje

Ska släcka ner för idag nu för ska faktiskt upp om 5 timmar för att ta tag i jobb nummer två och hoppa in som vikarie i ännu en vilt främmande skola. Så mycket mer vet jag inte än att jag ska hålla lektion från 8:15-14:15 i en treaklass på nån skola i hagsätra, intressant och otryggt men det blir nog bra :)

Har suttit och harvat runt i bil hela kvällen för att hämta familjefolket från Arlanda efter att de fått ha lyxen att spendera en vecka på Kanarieöarnas stränder. Småsegt att köra bil en hel kväll, speciellt då jag ska upp tidigt imorn, men verkligen värt varenda minut ändå! Glad i magen av att träffa de goa igen. Lillskroten som, trots en flygresa på fem timmar, höll på att hoppa ur vagnen av glädje när han såg mig och sen försökte skrämma mig till döds genom bu-leken tills det att han somnade åt sina egna bu:n i baksätet. Jag älskar dig lillebror, din glädje är grunden till min.
Pappa och Marie var också glada efter en veckas sol och bad och visade tillochmed sin uppskattning till skjuts genom en väldigt fin liten present, en himla go parfym från Shakira som jag aldrig tidigare ens stött på, tack bästaste ni!

Nu ska jag släcka ner så jag orkar upp och mucka med ungarna imorn. Hoppas allt går bra, är trots allt bara andra gången jag kör så liiite pirrigt är det att ännu en gång ge sig ut på okänt vatten. Men som sagt, det blir nog bra och om inte kan det inte gå sämre än dåligt :) Lillördag imorn hursom så det ser vi fram emot, resten löser sig :) nu dags att sova, godnatt!


Älskar mitt nya jobb!

Nu är jag påväg hemfrån jobbet i en förhoppning att hinna träna klockan 5, kan bli tajt men snyggt av mig att ställa bilen i huddinge. Ökar chanserna lite :)

Idag har jag kört på som värdinna på konferenshotellet 7A och ja, fyyfan va jag gillar det jobbet! Plock och fix och mys och lyx. Aldrig riktigt innan känt mig hemma i lyxen och känner mig ibland fortfarande helt utklädd när jag springer omkring i den stenhårda dresscoden med svarta byxor, svart kavaj, vitt linne och hästsvans men fan va stämningen ändå känns inspirerande på något överklassigt seriöst men hemtrevligt sätt. Och så mängder av små goda kakor och bakelser som blir över vid alla små fikaraster och kontorssammankomster, härligt härligt men farligt farligt...


Härliga höst

Idag är en sån dag man vaknar upp med en glad känsla i magen. Ler hela vägen till jobbet och nynnar med lite tyst till musiken när man sitter på pendeln och tittar ut över ett vackert Stockholm. Solen är här idag och lyser upp allt det fina med hösten och man kan inte annat än dras med. Ja, Sverige har faktiskt sina fina stunder tillochmed när kylan tränger sig på!


Had my heart on lockdown, then you turned me around

Myser ner mig nu i soffan efter ett skönt träningspass med min fina mor. Tanken var ett medelpass men det var för segt så avbröt någonstans mitt i passet för att köra lite springband och styrketräning istället. Skitkul detdär med springband..
 
Nej haha det finns verkligen inget tråkigare än att springa för fulla muggar och ändå inte röra sig en meter. Väggen är så intressant att stirra in i att det är tillochmed är mer tillfredställande att titta ner på displayen där tiden rör sig framåt i så låg fart att man hinner bli otålig innan vartenda litet sekundhopp. Tack underbara spotify för radiofunktionen som skapar lite spänning i allt ändå. "Vilken låt kommer nu" , "åh denhär gamla goa", "vad är dethär för bra band?". Man är visserligen galet lättunderhållen under tråkiga förhållanden så inget storslaget nu men här kommer iallafall en gammal bortglömd pojkbandsfavorit från yngre tonåren som dök upp idag och fick mig att lägga på ännu ett slutkol för att tillsist klara 20 minuter oavbrutet på 12ans nivå. Snyggt av mig. 
 
 
Ingen vidare cool låt men jag gillar den ändå och den tillägnas faktiskt nu min fina pojkvän som funnits i mitt liv ungefär precis ett år nu.Två starka viljor hos två starka personligheter leder till många starka känslor, men på gott och ont kvarstår alltid faktum- du är världens bästa Olle och jag slutar aldrig falla för dig. Tack för att du finns

Oh I wish I was a punkrocker with flowers in my hair

Så nu kommer den igen, long time no seen. Dags att börja hänga här och skriva lite igen. 

Var med en vän häromdagen som håller uppe dethär med bloggandet och som sagt är blogg inte min grej men... Skrivandet är. Ja,så jag blev helt enkelt lite småsuktad och efter mycket sötsug faller jag nu för frestelsen, ännu en gång signar jag in här bara för att igen få en möjlighet att skapa ett fortsatt litet skriverihörn där allt oviktigt och viktigt kan få en chans att rensas ut. Yesbox. Here I go again, just because I can. 
 
 
 
Just nu är dessutom livet lite annorlunda mot tidigare. Efter att ha tagit studenten har jag flackat en del hit och dit utan att hitta något riktigt mönster vilket emellanåt känts lite otryggt men faktiskt för min del trots allt känns väldigt skönt, mönster och rutiner har ändå aldrig riktigt varit min grej. Just nu ser alla veckor olika ut och mitt ända mål är ungefär att samla ihop pengar till en allt mer lockande australienresa som jag hoppas blir av vid nyår nån gång, efter min familjeresa till Kanarieöarna vid jul.
 
För tillfället gör jag faktiskt så mycket att jag knappt vet vad jag ska svara när folk frågar. Jag jobbar kvar på restaurangen men utöver det har jag knipit extrajobb både på Intersport i Skärholmen som butiksbiträde, som vikarie till olika skolor i Stockholm samt på ett konferenshotell vid namn 7A där jag jobbar som värdinna. Ena dagen står jag i kassan i butik, andra dagen serverar jag runt i den fula blommiga västen på jensens böfhus, tredje dagen står jag vid tavlan och håller mattelektioner för lågstadieelever för att sedan kanske strosa vidare till konferensjobbet på 7A för att ge högsta möjliga servide till små kontorsnissar och sitter och pratar allvar över många koppar kaffe. Alla dagar är olika och detta är nånting som ännu mer stärker min lust att börja skriva igen, det känns lixom skönt att ibland kanske få lite tid för sig själv och försöka skapa en ordning med hjälp av text.

RSS 2.0