jobb- äntligen!!

Idag mår jag riktigt bra, eller kanske var det igår som jag mådde som bäst.
Engelskanationella igår morse gick inge vidare så det tänker jag inte dra några närmare detaljer på men på kvällen skulle jag och pojkvännen på bio hade vi bestämt och vi tänkte ta den tidigare bion vid 20 över 6. Precis hemma ska jag bara byta om som hastigast när mobilen ringer och jag får reda på att allt mitt slit äntligen gett något form av resultat. Jag har fått jobb!!!! På Restaurangen "Jensens Böfhus" vid centralen. Ska dit och jobba nu på lördag kväll redan och Jag är så förbannat lycklig man bara kan vara!



Åkte in till Farsta idag för att fira lite och inhandlade ett par nya jeans och tre linnen + min dream matte mousse jag gått och tvek-trånat efter så länge. Gick på ca 700 kronor hela paketet men fick ju ihop samma summa under barnpassandet i lördagskväll så kändes helt okej :)

Tågfail!!
Skulle dessutom sitta barnvakt från klockan 3 idag och kan ju säga att resan från farsta centrum till stuvsta var lite sådär halvfail. Haha, hade väldigt brottom så fick springa till tunnelbanan mot farsta strand och hann precis, väl där gick jag till pendeln för att ta tåget mot bålsta till älvsjö. I all hast klev jag på första tåget som rullade in och insåg allt för sent att jag inte alls var påväg mot älvsjö. Steg av i trångsund och såg tåget jag egentligen skulle ta lämna stationen precis när jag kom på perrongen. Fick vänta en kvart på nästa tåg som kunde ta mig tillbaka till farsta strand och sen, extremt stressad tog jag tåget därifrån till älvsjö. Skulle då ta tåget mot stuvsta men dum-i-huvet som jag är så gör jag om SAMMA MISSTAG IGEN! I stressen hoppar jag på fel tåg och inser det först när högtalaren ropar ut årstaberg istället för stuvsta. Ser mitt tåg åka förbi i motsatt riktning och hatar mig själv så infernaliskt mycket. Väntar på nästa tåg som tar mig till stuvsta och denna gång kollar jag perrongnummret och tågnamnet överdrivet många gånger innan jag vågar mig på tåget. Hämtade barnen innan fyra iallafall och hann sitta 4 timmar (;

 Känns lite som att jag är inne i en positiv pengaperiod nu, känns helt underbart! Dessutom är det valborg imorn och det är ju alltid trevligt :) släcker ner nu, med ett brett leende på läpparna, godnatt <33


..<

jag älskar dig, så infernaliskt mycket, men det gör så ont, allt gör så ont, det gör så förbannat ont att se dig brytas ner steg för steg utan att själv vilja inse det. Jag vill hjälpa dig men står utan makt, vet inte vad jag kan göra vet inte vad jag kan säga eller till vem. Du blundar för det och så länge det är så blir det ingen förändring, och jag orkar inte se på. Jag orkar inte se på och ryckas med i allt, för det har hållt på för länge och min ork är slut. Jag orkar inte vara, orkar inte se dig må så dåligt. Vill bara att allt blir normalt, som det borde vara.


låten ! :D

 Nu går det rejält segt med skrivandet men jag ska försöka bättra mig, lovar inget, mer än ett försök såklart. Har iallafall haft en trevlig helg och kan dra en väldigt snabb resumé. Fredag var jag extremt trött men Niklas hade fest så jag och min underbara pojkvän tog cykeln dit och stannade några timmar. Mycket trevligt och goa människor som vanligt!
Korkad som han är (<3) hade Richard glömt boka av tandläkartiden på lördag morgon klockan 9 så han var tvungen att gå upp tidigt vilket gjorde att även jag vaknade. Pluggade lite där på morgonen, har varit ovanligt mycket plugg i helgen faktiskt, inte extremt men ovanligt mycket för att vara jag en helg. Helgen är ju faktiskt trots allt till för att man ska komma bort från skolan ;) Satt barnvakt på lördag från klockan 5 till strax efter midnatt åt mina söta grannbarn. Hade riktigt mysigt, världens härligaste barn! Sen var det ju ett litet plus att Richard kom över och höll mig sällskap sista timmen medan barnen ändå sov och sen var det ett litet ännu större plus i kanten att jag fick ca 700 kronor för kvällen :) (a)

Nu ska jag krypa i säng för lovade mig faktiskt att jag skulle somna tidigt idag, var bara tvungen att skriva för jag har äntligen hittat låten jag letat efter så länge! Jag har hört den om och om igen och jag är bara så kär i den men har inte hittat den förän nu. Så satans söt och mysig att lyssna på! Här kommer den! Tillägnad min underbara pojkvän! Njut!!

vår!

Våren är här och jag bara njuter! Det spritter i benen och jag kan inte sitta still!
Sol och värme för all del, men bäst av allt; basket,basket,basket!!!!


lov!!

Halluu! Lovet har bara rullat på och som vanligt gått allderles för fort. Åkte ju till Åland med Richard över påskhelgen och det var helt underbart! I stugan mitt ute i skogen fanns inga måsten, ingenting att fokusera på förutom att bara slappna av. Det satt riktigt fint nu och jag tror det behövdes för både mig och Richard. Långpromenader, filmer och bara sova sova sova. Kom iallafall hem måndagkväll och sen dess har tiden spenderas till största del med diverse trevliga människor. Idag skiner solen så tänkte gå och göra mig iordning och sen kanske ut och spela lite basket för första gången i år! :D soLongPeople! <3


RSS 2.0