lite bilder från dopet

 

Dag-Otto är min religion!

Inge folk på jobbet idag alls, vad gör människor? Juste sportlovsvecka, alla åker utomlands eller till avlägsna skidorter för att åka utför. Blir så avis på alla facebookstatusar över allt på folk som åker men ändå valde jag ju faktiskt själv att stanna hemma från landet. Ja för der är fasktiskt ganska skönt på sitt sätt också, borta bra men hemma bäst och nu kan jag bara luta mig tillbaka och träffa människor som jag annars inte får tid att se så ofta och jag kan dessutom få ihop lite pengar till sommaren på att jobba lite :)

I väntan på mat sitter jag nu ännu en gång och glor på Majas affär som jag fick av mamma i julklapp och jag kan inte sluta flina. För det första är det så jäkla mycket min humor emellanåt så det är inte klokt, och för set andra sitter jag och bara flinar åt tanken på att jag sitter här, i min ensamhet, och glor barnprogram och skrattar så tårarna nästan rinner, åt skämt som ingen annan fattar humorn i!

Nä men ärligt, kolla klippet vid 05:00, hahah nä asså jag dör! Han är så jävla bäst!!!


En lördag i kyrkan med tårta och släkt

Idag var det dop för lilleman så nu är han officiellt en liten Kevin! Stolt syster var det som hällde upp vattnet också, kan inte bli mycket mer kärlek!

Eftermiddagen har jag spenderat i min ensamhet framför Dag-otto filmen och för första gången på ett väldigt bra tag satte jag mig faktiskt med penslar och pennor och målade. Så jäkla avslappnande det är att bara låta penseln följa handen och se vad som tittar fram på pappret, får lixom aldrig tid annars när skolan hänger över en konstant. Nu återstår bara undanplockandet vilket är, aa.. mindre kul..


Aja får slänga iordning allt snabbt för sen ska jag faktiskt till Emelie för att möta upp henne, Sofie och Therese! Måste fixa lite smink också och kanske dra på mig nåt annat än mjukis. Oj nu kändes det brottom också så dax att börja fixa! Men ha en fin lördagkväll! puss&kram skumbanan!

trötthumor när den är som bäst

Det är märkligt detdär hur roligt allt annat runtomkring tycks bli jusst när man vet att man måste plugga. Ännu märkligare denhär hela situationen när man sitter själv i sitt rum och skrattar i ensamhet, känns lixom så komiskt bara det!- Ändå kan jag inte låta bli för det är ju så jäkla bra!  Här är till alla er som redan börjat ladda upp inför badsäsongen 2011-> Skit i pointsen och njut istället, skönhet kommer inifrån!
"Två stycken skogaholms, mycket ost på det, majonäs på det och sen lite dill för att få den grönsak man behöver!"

skrattar bäst som skrattar först! ;

Precis kommit upp från en livlig diskussion med min käre far eftersom han starkt reagerat på att nån trycker på mitten av kaviartuben. Både jag och systrer blånekade på den men jag blev illa avslöjad redan när jag vid nästa macka skulle ta kaviar och inte hade en tanke på hur jag behandlade tuben.. busted!

Min pappa har nu lovat att han ska komma på besök när jag flyttar hemifrån, ofta! Och han ska inte bara trycka längt fram på kaviartuben utan han ska också göra svart skidbacke i osten samt öppna alla mjölkpaket i botten bara för att det är mer intressant att få dem att stå upp och ner på flikarna. Känns mycket lovande! Ännu mer lovande att jag har i åtanke att bo hemma iallafall 3 år till och att han precis satte igång en nedrans massa griller i huvet på mig, haha jag säger bara fyra saker min fine papps -> skyll-dig-sjä-lv!

kevin

Lilleskrot va stor du blir, jag blir nästan tokig påt! Känns som det var inatt jag flög ut på moppen till BB för att se dig för första gången och nu kryper du redan omkring som en galen matador och river ner allting som råkar hamna i vägen. Ja det känns som igår, ändå kan jag inte minnas alls hur det var innan du kom, känns så avlägset. Nu finns du här alltid och du förgyller varje dag med ditt klingande skratt och din energi. Energin som speglas i mig och ger mig lust att möta dagen. Du gör min dag  varje dag genom att bara finnas till och jag ville bara säga tack ännu en gång för att du är en så förbannat fin go och gla liten trollunge! Kärlek!

virrvarrigt

Idag har varit en konstig dag. Ja, idag har varit en såndär dag då allt känt lixom lite upp&ner och bak&fram. Mycket känslor, mycket tankar men samtidigt tomt i huvudet för att man håller allt ifrån sig i brist på ork. Inget går lixom ihop och inget verkar innehålla någon som helst logik iallafall. Nä jag vet inte, ibland känns tillvaron bara så luddig. Ska bli skönt med lov nu känner jag! Två dagar till bara, två skruttiga dagar till sen kan jag försöka få ordning på livet på någe vänster! Hitta rätt igen. Kanske ta mig framåt. Två dagar till sen kan jag andas ut. Äntligen! Längtar!


she says

Nu kommer jag här dragandes med ännu en gammal dänga som nog inte så många känner till. Ja jag tycker faktiskt som mest om de låtar som är lite okända och inte så uppmärksammade, dom blir lixom mer personliga på något sätt om man vet att man är en av få som känner till dem. Har hursomhelst gått med refrängen på hjärnan hela dagen så kan inte låta bli att dela med mig av den för jag tycker den är så förbannat fin. Enjoy!


Inget konstigt alls

Hahahah! Inga fördomar här inte! Trötthumor på hög nivå, så dålig så den blev bra... Och Inte ett endaste plugg blev det på håltimmen, nu har jag slösat en och en halv timme på ingenting alls och ångesten är megastor. Men vafasen, allt löser sig i slutändan ;

lyckoask

Livet är verkligen en bergochdalbana. Ena sekunden kan man gå och le åt allt och ingenting, känna sig glad utan att man ens själv vet riktigt varför, och i nästa sekund kan allting bara slå om till ett virrvarr av känslokaos och tomhet. Allt är en balansgång och ju gladare man känner sig desto större risk löper man att tappa balansen och desto ondare gör det om man skulle råka falla. Ibland ligger känslorna så kant i kant med varandra att man inte riktigt kan avgöra om man går omkring och är ledsen eller glad men samtidigt vet man att det måste vara antingen det ena eller det andra för hela tiden känner man hur det lixom trycker i bröstet av så mycket olika känslor man inte kan placera.

Jag känner så nu. Jag tror det är glädje, ja jag är ganska säker på att det är glädje. Vet dock inte varför, kanske för att solen börjar titta fram och vi börjar röra oss mot ljusare tider igen. Kanske är jag bara glad över de människor som finns runt mig. Jag vet inte riktigt men jag skulle vilja kunna spara denhär känslan, lägga den i en ask och stoppa undan den så jag skulle kunna öppna den nångång när jag behövde det. Ja för just nu känner jag mig stark. Lycklig och stark

you gotta swim

Jag vill tillägna en låt till en vän. Den stärkte mig när jag var som svagast och jag vill att du lyssnar på den, lyssnar på den och tar in vartenda ord. Som du sa, det är inte många som förstår men jag gör. Jag vet vad du går igenom, och jag hoppas och tror att du kan förstå denhär låten precis som jag gjorde. Jag hoppas den kan ge dig samma styrka som den gav mig.

helgresumé

Hej nu är jag tillbaka igen! Har varit så full rulle nu så har inte hittat tid till att sätta mig och skriva men hoppas kunna bättra på nu iallafall! :) Är så galet trött nu så det finns inte, tänkte dra mig mot sängen inom en ganska snar framtid.

Har varit en helg med mycket far och fläng så är väldigt sliten nu men också väldigt nöjd. Fredag åkte vi ett jäng till en kompis landställe på Torö och jag drog med Sandra och Sillen på kuppen eftersom jag kände att det var för länge sen vi fick tid att ses. Hade en riktigt jäkla fin kväll/natt med jättegott folk! Lördag kväll var det kalas för Lina som fyllt 18 och samma där- trots att jag själv kanske inte var världens mest pigga och alerta så gjordes kvällen av sällskapet! :)


Åkte direkt från Lina till huddinge idag för att möta Martin på en fika och vi passade också på att kila upp på släktkalaset för farmor för att kunna svepa lite mat och andra goda farligheter! Blivit mycket sånt i helgen nu när jag tänker efter; tårtor, kakor och annat mindre nyttigt. -Ja, det blir att ligga i hårdträning nu framöver känner jag! men först, en god nattssömn! ;

godnatt

Nu ska jag krypa i säng efter att spenderat hela alla hjärtans kvällen med matteboken utan att det känns som jag egentligen kommit någon vart alls. Det blev en såndär dålig pluggkväll ikväll, när man lixom inser att det är så mycket som känns oklart så man vet inte ens vart man ska börja dra i trådarna för att reda ut allt trassel. Istället sitter man bara och halvgluttar igenom allt utan att ta in ett duggaste dugg. Menmen, nu är jag lite för trött för att orka hålla mig vaken så får hålla en tumme att det går bra ändå, det har ju en tendens att på något märkligt vis lösa sig för mig i slutändan :)

en dag för känslor

Nu är det precis 10 minuter kvar tills alla hjärtans dag och ja.. det känns lite tomt om jag ska vara ärlig. Jag vet att det är lätt för folk att diskutera runt hurvida alla hjärtans dag är en meningslös och grovt överskattad dag, och jag vet att det är jättetöntigt att ens bry sig, men det blir lixom så när man är van att vara med någon. Eller van och van, jag menar mer att har det en gång betytt någonting så är det ganska svårt att bortse från att man faktiskt ser ett visst värde i hela grejen.

Menmen, det är ju bara en vanegrej egentligen och om jag nu vaknar upp imorn med brinnande hjärta får jag la samla all min kärlek och bara ösa över människor som faktiskt betyder mycket för mig. Ja det blir nog bra, känns bara av någon anledning tyngre än vanligt att gå och lägga sig, töntigt jag vet. Men när blev alla hjärtans dag fresten en symbol för kärleken som i partnerskap? Vänskapen är väl minst lika viktig? Dagen handlar ju egentligen bara i grund och botten om att man ska visa sin uppskattning för människor som betyder mycket inte sant?

De flesta struntar i alla hjärtans dag just för det faktum att de inte har någon direkt att uppvakta, men vem är det som säger att man måste ha någon? Varför inte bara visa uppskattning för alla runtomkring istället, sånna som betyder mycket eller andra som man kanske vanligtvis inte pratar med. Man kan lixom passa på att få saker sagda som man vanligtvis inte skulle ta initiativ till att säga. Fina ord har väl aldrig skadat någon?

glädje i glas

Måste bara säga att jag älskar min mamma, hon kom precis upp med en megasmoothie och jag kände att det verkligen förgyllde hela min kväll! Smoothie är tamejsatan bland det bästa jag vet! Gott, nyttigt och så enkelt att göra! En påse frysta bär, kanske nån banan i och sen bara lite vaniljyoghurt i en mixer 30 sekunder sen klart! Så enkelt och så värt! Ja nu kan jag sätta mig och plugga utan att det känns helt outhärdligt, ville bara säga det. Nu ska jag dra fram boken. Puss! 

maria mena- fragile

Kommer nu dragandes med ännu en låt som verkligen rör mig och som får det att lixom stråla känslor ända ut i fingertopparna. Vet inte hur jag kan vara så fäst vid texter och bara musik i största allmänhet men.. det är som att musiken kan dra fram känslor och, ja jag vet inte men antar att jag bara tycker väldigt mycket om känslor helt enkelt. Grejen med musiken också är att låtar inte ändras, så man riskerar ingenting på att låta känslorna träda fram.

Här kommer iallafall den nya låt som jag nu gått och kärat ner mig i, eller rättare sagt stycket som spelas 02:17. Spola fram dit och lyssna! Makalöst fint ♥

trötter signar in

En skittrevlig natt inatt med förbannat goa människor! :) Eftersom jag prioriterade morgonbompa framför att ta en liten tupplur imorse som de flesta andra så får jag nog skylla mig själv för att jag är lite småtrött nu. Hade ju faktiskt tänkt sova ikapp nu idag men nej, vädret hindrade mig faktiskt. Helt jäkla makalöst fint väder ute idag så blev ett spår runt långsjön med Filippa istället.

En massa skitsnack har faktiskt nästan samma effekt som en god tupplur kände jag ändå nu när jag väl kom hem igen, man rensar lixom ut och bara det ger ju plats för nya krafter. Kommer ju förmodligen in ännu mer nya krafter in ikväll kan jag tänka mig för ska ju på födelsedagsmiddag hos Linnea så gör nog inget att smöntimmarna missbrukades inatt. Ska fresten bli galet mysigt att träffa tejjerna igen och få lite uppdateringar! Insåg dock precis att jag har vääldigt brottom (ovanligt`.. -.-) så jag måste köra gärnet nu.

En riktigtfin helg än så länge iallafall och jag vet inte om det beror på vädret eller om det bara är alla goa människor men av någon anledning känner jag mig bara så glad! Vi hörs snart igen! Puss

she knows how to move forward

Kom precis hem från skärholmen nu. Jag vet att jag har köpförbud men faktiskt så var det Therese som hade akutpanik efter kläder idag så jag åkte bara med av ren sympati. Jag Therese och Ramtid drev omkring i nästan 3 timmar och aldrig tidigare har jag varit så besviken på Skärholmen, det fanns verkligen ingenting! Inga kläder alls! Antar att vi lyckades tajma precis lagon tills rean börjar ta slut men det nya inte riktigt kommit in, snustorrt på marknaden men det är ju egentligen bara bra för finns det inget så ställs jag inte inför jobbiga situationer ; Fast ioförsig så köpte jag lite smink och ett halsband jag hittade på rea som jag tidigare gått och trånat efter så det rök några hundralappar ändå men.. jag är så nöjd så det räknas inte riktigt tycker jag ;)

Nämen nu ska jag faktiskt försöka hinna med några mattetal innan Filippa dyker upp. Hela dagen har jag gått med ångest i bröstet för dendär jäkla matten, bara för att jag drömde om den inatt. Ja du läste rätt, jag drömde (!) om matten! Drömde att vi hade provet och att jag failade totalt, vaknade med världens ångest i bröstet och sen har den suttit kvar. Nä, när tillochmed drömmarna börjar handla om skolan då börjar det gå över gränsen inte sant?

february air

Idag har jag haft en och samma låt på hjärnan sen imorse och jag har förgäves kämpat med att försöka komma ihåg namnet på den. Nu fick jag äntligen, tack vare Max hjälp, tag på namnet och jag sitter och bara njuter. Jag vet att min kärlek till musik är något utöver det normala och det kanske blir lite tjatigt med tiden men faktiskt, denhär låten, hennes röst, texten. Så enkel men ändå så mäktig. Nä jag kan inte sätta fingret på exakt vad men wow, huden knottras ännu en gång, jag älskar den. Älskar hur hon får till den så perfekt bara framför webcamen i denhär videon också. Hoppa fram direkt till 0:45 för att slippa en onödigt lång början, sen är det bara att njuta!

Dagens kommentar!

Vi pratar lite om övningskörning och jag är ganska fashinerad för har precis fått veta att det är tre spakar men ska hålla koll på med fötterna och inte bara två. Jag konstaterar detta och Sandra, som sällan brukar ha bättre koll än mig på såntdär utbrister till min förvåning: "Ja men det vet du väl?!".



Jag blir förvånad och ber henne lite konfundersamt att förklara för mig vad de tre spakarna är till för bara för att ta reda på om hon faktiskt har mer kunskap än mig på detta avlägsna område. Känner mig lite bättre till mods när hon svarar med ett: "Ja, den ena är stopp, den andra är gas och den tredje är väl tvärstopp eller nånting". Haha, nu är jag långt ifrån expert på bilar men tillochmed jag kunde höra att nånting gick lite snett i tankebanorna där

carpe diem

Dethär var seriöst första vardagskvällen på nästan 2 månader som jag inte offrat för att sitta nedsjunken i pluggböcker! Nä, idag kände jag att jag faktiskt kunde unna mig en dag att bara leva och strunta i skolpressen. Man spenderar nästan hälften av sin tid i skolan så ibland känns det som att man borde ha mer rätt att få leva sitt eget liv när man väl kommer bort därifrån men nä, ofta hinns det inte med eftersom skolböcker och hemuppgifter har en tendens att följa efter en hur mycket man än kämpar för att springa ifrån dem..

Men idag var en ledig kväll iallafall och jag stack till Heron med Sandra och Axel för att äta middag och kolla bio!  Vi såg "Meet The Parents"filmen och dom är ju alltid lite småcharmiga men ingenting som går till historien tror jag inte. Riktigt mysig kväll ändå och jag är så glad för dessa människor, som känt mig sedan vaggan och som fortfarande hänger kvar. Känner mig också väldigt glad bara över det faktum att jag tillät mig leva lite idag, var så trött på allt nu så det behövdes :)

Nä, i framtiden ska jag bannemej skärpa till mig! Fyrahundraåttioelfte gången jag säger det nu jag vet men faktiskt, helt ärligt nu; Jag ska börja fokusera till 110% när det väl gäller så kan jag få saker gjorda på en timme istället för att sitta och halvfokusera i åtta timmar. Egentligen är det ju bara det det handlar om, att man tar hand om sin tid för att i längden kunna ta vara på den :)

spelregler

Satt idag på matten och plötsligt dök denhär lite halvt bortglömda låten upp, "You're the only one" med Maria Mena. Jag är kär på nytt. Kär i låten, kär i texten! Satt där i skolbänken och plötsligt hade jag gåshud över hela kroppen och mungiporna satt lixom som upphängda i öronen. Texten, ja fyfan vilken text! Bara så allmänt charmig men ändå så jävla djup och fin på något sätt.

Kollade videon nu med och blev ännu mer kär, fan vilken fin kille! Bara leendet, bara detdär avslappnade och äkta leendet. Dendär lekfulla men ändå fängslande barnsligheten, näfan jag smälter faktiskt lite nu.

vita danser

Jag kom på mig själv med att le hela vägen hem idag. Märkligt detdär hur man kan påverkas så mycket av saker och ting. Tänkte på det idag när jag gick längst vägen hem från tåget och flinade som en dåre för mig själv, hur många gånger jag gått samma väg med så olika känslor i bröstet. På hur den alltid ser lite annorlunda ut.

Ena dagen pinar kylan och snön piskar hårdare och hårdare för varje nytt steg man kämpar sig igenom, andra dagar är det som att snön dansar för en. Följer en framåt och ger ny kraft, dansar i vinden som för att påminna om att den finns där; lyckan och friheten. Ja för det är alltid samma värld, samma gator, samma snö. Allt finns alltid kvar, man måste bara orka kämpa mot kylan när den tränger, för att sen kunna följa med och se det vacka i dansen.


framtidsplaner

Nu är min fantastiska kusin Freya här tillsammans med sin pojkvän Jesper. De mellanlandade här några dagar och tidigt imorn bitti åker de till arlanda för att fara vidare mot Indien. Nästan 2 månader ska dom vara borta och jag är så avundsjuk så jag blir grönhårig! Avundsjuk på friheten, på tanken att bara släppa allt och åka nånstans. Inga planer, ingenting att passa, inget bestämt. Bara landa i ett främmande land och ta dagen som den kommer, driva omkring och hamna där man hamnar. Fyfan va underbart!

Jag tänker lite på "Rasmus på luffen" när jag föreställer mig hela situationen. Ja, jag ska nog bli en luffare när jag blir stor. Jag ska inte lida brist på pengar men jag ska luffa omkring. Bara ta dagen som den kommer och inte tänka så mycket, inte blanda in en massa känslor eller komplicerade draman utan bara ta det som är- precis som det är och när det är. Ja, fan va jag ska bli en överklassluffare!


Fast nja.. jag får se. Kanske blir lite tråkigt i längden. Det finns ju trots allt en charm i att höra hemma nånstans också, att ha människor runt en som lixom följer med och går bredvid när man kämpar sig framåt. Människor att dela allting med. Lyckan kanske inte är lika laddad med glädje om man inte har någon alls att dela den med? Det är ju inge vidare kul att skratta ensam. Nä, jag kanske får tänka om lite när allt kommer omkring. Fast, det var en rolig tanke :)

I can't blame you for being who you are

I can only blame myself tor thinking you were different.

nothing is ever what it seems to be

Vill inte gå och lägga mig ikväll, vågar inte drömma igen. Man kan inte styra sina drömmar men fan va dom kan styra en. Allt jag äntligen lyckats bli av med. Alla bilder igen, alla tankar igen, samma gamla jävla gnagande känsla av tomhet. Jag orkar inte. Precis när jag jag lyckats resa mig och ta nya tag igen.
Varför kan man aldrig få en belöning för allt man går igenom? Det känns ibland som att man bara kämpar och kämpar, och så fort man lyckats komma tillbaka till någonting som känns uthärdligt så ska nästa utmaning komma. Jag släppte lös allt inatt, tillät alla känslor igen som jag kämpat så hårt för att förtränga, trodde allt skulle bli bra. Vaknade och insåg att allt bara var en dröm, allt var borta igen, allt utom känslorna. fan

nothing but the true story

"Heart is not a play thing.
A heart is not a toy.
But if you want it broken,
Just give it to a boy.

Boys they like to play with things,
To see what makes them run.
When it comes to kissing,
They do it just for fun.

Boys never give their hearts away,
They play us girls for fools.
They wait until we give our hearts,
And then they play it cool.

Boys are great, thought immature
The price you pay is high,
He may seem sweet and gorgeous,
But remember, he’s a guy.

Don’t fall in love with just a boy,
That takes a lot of nerve.
You see my friend you need a man,
To get what you deserve.

So when you think that you’re in love,
Be careful if you can.
Before you give your heart away,
Make sure he is a man... "

världens finaste just nu

Hat. Saknad. Tomhet. Jag hatar låten ändå knarkar jag sönder den.. Bara för att den är så fin, så förbannat jävla enormt fin så jag mår illa, så förbannat jävla enormt fin så jag kan inte få nog
Wakey! Wakey! - Got it all wrong

RSS 2.0