every word


en bra början på lovet!


Tack för en enormt fin kväll alla fina människor! Hoppas lovet fortsätter på samma nivå!

Nu ska jag krypa i säng för imorn är det jobb som gäller, från 10 till 5! Ush va jobbigt, och så är det löningshelg också.. nej men jag hoppas det går bra ändå! :) Puss och och godnatt världen! Hörs snart!

halloweenmiddag

Nu kommer Anton och Axel med familjerna vilken minut som helst, vi ska ha våran alltid lika trevliga familjemiddag! Jag har tillochmed fixat lite med bommul för att få det se ut som spindelnät och sen tryckt i några plastspindlar för att skapa nån form av halloweenkänsla. Har faktiskt inte bilvit inbjuden till en enda fest i år (förutom en som blev inställd) och jag av alla människor, som verkligen älskar att klä ut mig, tycker det känns rejält tungt. Hade hoppats att det skulle minska min halloweenångest lite att fixa lite spöklikt hemma ikväll men fick nästan bara mer ångest när jag kom i stämning. Aja, det kanske dyker upp nånting, jag får hålla en tumme för det! Om det stämmer som jag hört så är ju ändå halloween nästa helg, så det finns kanske en liten chans! Hoppas på det! Men nu ska jag kila för nu står de utanför dörren, kram! Ha en bra kväll alla! :)


hello saferide

Satt med Max idag och pratade om ingen mindre än Hello Saferide,  hon är ju förjävla mysig! Lovade att slänga in låten "2006" på bloggen för att det är en så galet härlig låt! En låt som följt mig genom åren och gett mig ny energi gång på gång. En låt som lyckas sätta färg i även de mörkaste stunderna. Fast det är ju kanske hela charmen med hela henne och alla hennes låtar. Här kommer den iallafall !

Hello Saferide- 2006


När vi ändå tar upp henne så passar jag på att slänga in ytterligare 3 av hennes bättre låtar, också dom låtar som följt mig i lurarna sedan fler år tillbaka. Det charmiga med hennes låtar är att jag aldrig verkar tröttna på dom, spelar ingen roll hur många gånger jag lyssnar på dom.

Hello Saferide - Anna (min absoluta favorit, faktiskt inte bara på grund av namnet)


Hello Saferide - The Quiz


Hello Saferide- Highschool Stalker

randomness is awesome!

För några dagar sen fick jag ännu en gång höra hur jag påminner väldigt mycket om 'Tabby' till sättet. Vet inte riktigt hur jag ska ta det egentligen, speciellt inte eftersom det inte var första gången jag fick höra det, haha hon är ju lite... skum. Men aja, hon är ju trots allt jävligt underhållande så jag väljer att ta det som en komplimang, ;D


ensam? nej, själv

Nu sitter jag framför Robinsson med en kopp te och en skål tinade jordgubbar. Jag är ju inte så mycket för att göra ingenting men på sista tiden har jag insett att det faktiskt kan vara ganska skönt att bara sitta och varva ner lite då och då. Kom och tänka på filmen vi såg på svenskan för ett tag sen, om hur ord skiljer sig. Det var en riktigt konstig film och inte mycket man kommer ihåg i efterhand egentligen, men jag minns en gubbe som babblande på om hur han störde sig på människor som använde fel ord i fel sammanhang och så gav han en himla massa exempel. Egentligen var det nog bland det mest patetiska jag någonsin hört, men en sak hade han nog rätt i. Jag börjar inse att man inte behöver vara ensam bara för att man är själv.


sova-löfte

Dåligt av mig, klockan är tre. Visst att jag är dålig på att gå och lägga mig, men nu börjar det gå för långt. Tur att jag har sovmorgon till 11 : 10 imorn annars hade jag nog mått ganska skrutt. Nej, nu blire fan skärpning på mig framöver! På allvar! -efter lovet ska jag börja mitt nya liv! Nu har jag avlagt ett löfte här offentligt så nu ska det bli på riktigt också! Men tack för idag & slut för idag! Pussn! 

what is love?

    

"Love is the giving and sharing of two hearts together,
but it's also the burning pain when you're suddenly alone"


 Av någon anledning var det ovanligt många förälskade människor som bestämde sig för att äta på resturangen just ikväll när jag jobbade. Jag blir glad av att se dom, se hur de ler mot varandra, se deras glädje över att ha varandra. Se hur de ser på varandra över de brinnande ljusen, vissa med nyfikenhet i blicken, andra med bara ren kärlek . Jag vet hur de känner för jag har varit där. Jag har känt dendär värmande tryggheten och omtumlande glädjen. Känt dendär känslan av att höra ihop med någon, glädjen över att vilja vara med någon som vill lika mycket tillbaka.

Jag har känt alla känslor som speglas så tydligt i deras ögon när de ser på varandra. Känt dendär lyckan. Lyckan som får allting annat att kännas ganska meningslöst. Jag kan inte låta bli att le när jag ser dem, ser deras glädje. Men samtidigt gör det lite ont att se dem sitta där, i sin lilla bubbla av kärlek. Se dem le mot varandra och skratta tillsammans. För nånstans så inser jag också att allt jag står och tittar på, allt jag står och ler åt, allt jag står och uppskattar - är allt jag inte har.

singeltips från tanter på 40+

Mamma har tjejligan över på middag och jag bestämde mig nyss för att joina lite för att ta del av den fina maten, samtidigt som jag tänkte att 6 tanter på 40+ nog måste ha några knep att komma med. Lite flirt- & raggningstips lixom, lite erfarenhet att dela med sig av eftersom jag inte är världens mest erfarna singel och säkert har en del att lära. Man säger ju att det är viktigt att lära av sina misstag men ibland kan det faktiskt vara skönare att lära av andras misstag också.

Hade hoppats på lite sån vägledning men nja jag vet inte riktigt om det var dom ultimata personerna att fråga trots allt, svaren löd:
"Aha, singel.. Fan va skönt!!",
"Ja men njut!"
"JA förfan, njut medans du kan"
"ja fan, det är bara passa på nu, vaccinera dig och dra ut på stan!" ,
 

        
låter ju enormt lockande! eller?... nja tveksamt. Mer vis blev jag ju inte direkt. Får nog ta och lyssna till Björn Gustafsson istället. Om det är mycket till tips kan man ju diskuttera, men underhållande det är det!


dagens klockrenaste! (eller en ursäkt till att slippa plugga?)

Måste bara slänga in en dagens klockrenaste nu innan jag återgår till kemipluggandet igen.

Igår stod mamma och jag och packade upp alla grejer som kom med från den som vanligt väldigt jobbiga flytten mellan föräldrarna. Vi hade precis ätit och helt plötsligt så utbrister mamma där hon står i ett hav av ikeakassar:
"Nej gud va jag är mätt och hungrig!"
Jag: "Va?"
Mamma:"Gud va jag är mätt och hungrig!"
Jag: "Men hur tänkte du nu?"
Mamma: "Ja men jag är mätt och hung... nej trött menar jag ju", "Mätt och trött!"

Vi hade himla kul åt det ett tag och idag så återberättade jag hela situationen för therese som väldigt fyndigt kom med kommentaren: "men anna,, man kan ju faktiskt vara både kissnödig och törstig samtidigt." 
 Som om det var samma sak xD , haha nej therese där var du mig bra dum!

Jag tyckte detta var enormt kul men förmodligen är det en såndär grej som man inte riktigt förstår humorn i om man inte var med. Hursomhelst, detta lilla inlägg gjorde att jag nu undanslapp ännu en stunds pluggande och det tackar jag för! haha

så sant så sant

Ibland lyckas tillochmed skolböcker komma med lite vettigheter,
hittade denna undebara faktarad i biologiboken:

"Bladlössen förökar sig också könligt ibland, genom att utveckla hannar vid något tillfälle under året."
 

Fan tänk om det hade funkat likadant för oss människor, att man kunde tillverka en hane åt sig själv nån gång lite då och då när man känner för det. Tänk va galet bra det faktiskt skulle vara! Ne, man skulle fötts till bladlus! fast åandrasidan kanske det inte hade varit samma grej då om man alltid kunde få det man ville ha, och dessutom så är ju bladlöss inte så speciellt vackra heller.

Fast jag måste erkänna att jag gillar tanken


.
Loneliness is much better when you're not alone - Hello Saferide


vänskap - jag älskar er

Nu kommer ett sista godnatt från mig, måsta bara få skriva en liten text först innan lampan släcks. Hittade en så fin låt av Lars Winnerbäck igen. En jag faktiskt aldrig tidigare ens hört talas om, långt långt ner på min spotifylista gömde den sig, vänner heter den. Jag hittade fyra rader som jag direkt förälskade mig i. För just dom orden, just dom meningarna känns det som att jag förstår bättre än någon någon annan.

" Och han ringer och säger; Det mörker Du ser
gör att stjärnorna märks lite mer. "

"Ljuset blir större när natten tar form,
och värmen blir mer värd i storm."

Jag har gått igenom mycket på sista tiden, det känns ibland som att livet har tagit mer av mig än det har gett. Jag har gått igenom sådant jag aldrig någonsin vill tvingas gå igenom igen, plågats av känslor jag aldrig någonsin vill ens veta av igen. Fumlat i mörkret och på ostadiga ben gett mig ut i  en värld som för mig varit helt främmande. Jag skulle aldrig stå så pass stadigt som jag gör idag om det inte varit för mina vänner. För er som fanns där, som fortfarande finns där. Jag har sagt det förut och jag vill bara säga det igen: ni betyder världen för mig. Det är sånt man inser när nånting sånthär händer, vad som verkligen spelar roll på riktigt. förlåt om jag behandlar er orättvist ibland, är bara så mycket nu, behöver bara fokusera alldeles för mycket på mig själv för att hitta styrkan igen. Men att ni finns där som stöd, att ni står kvar och hjälper mig genom allting bara genom att finnas där, det betyder nåt så enormt! jag älskar er, för allt ni gör och för att ni finns


ibland blir jag tillochmed lite trött på mig själv

Hej igen, världens sämsta är jag på att plugga, på allvar, men jag får ta allt imorn istället, det blir nog bra hoppas jag. Nu ska jag krypa i säng, efter att slösat de senaste 8 timmarna på egentligen ingenting alls mer än ett träningspass mellan klockan 5 och 6. Har inte ens duschat, ännu mindre öppnat kemiboken. men nu ska jag sova så alla måsten får vänta till imorn, ush va äcklig jag är, men blä klockan är ju fan mycket så måste få sova några timmar iallafall(!) haha. Nej jag är inte deprimerad, blir bara lite galen på hur dålig jag är på att hålla ordning på mig själv.

 Ska bli mer som pippi, säga till mig själv att gå och lägga mig i tid, och om jag inte gör det då så får jag säga till på SkarpeN! ANNA GÅ OCH LÄGG DIG! och om jag inte går och lägger mig då, ja då vankas det smörj!

godnatt!

Slänger in en låt nu innan jag kryper till sängs för ikväll,
bara för att det är en såndär låt som man blir så galet glad av!


She's so high- Tal Bachman

helgresumé

Fredagen i korthet: Gick till farmor och farfars lägenhet efter skolan för att utnyttja lägenheternas gemensamma gym- och bad-anläggning. Tog nån timme på gymmet och sen lite träningssim i poolen innan jag åkte till jobbet. Jobbade fem och en halv timma och sen när jag slutade vid 10 så åkte jag hem till Nicklas där jag mötte upp alla andra. Tog det lite lungt och bara umgicks en massa innan jag promenerade hemår vid 12. Dundermysig kväll faktiskt! :)

Lördagen i korthet: Ställde klockan för att möta upp Sandra och Sillen i huddinge centrum vid halv 10 och sen gå till farmor och farfars träningsanläggning ännu en gång. Gymmade, simmade och snackade massa skit, jättemysigt! :) Sen blev det lite brottom för jag skulle iväg med familjen och fika på ett jättefint fik vid mälaren och det var riktigt mysigt! gott att få lite kvalitétstid med familjen :) Åkte hem sen, umgicks lite med syster innan jag drog iväg och mötte upp therese, grek, oscar och axel. Fick gratis pizzor på kebaben vid kvarnbergsplan eftersom oscar tydligen är stamkund där, haha mycket trevligt! Drog till stuvsta på fest och hade en himla trevlig kväll med en massa trevligt folk! :) I helhet kändes hela dagen som en riktigt bra dag! :)

Idag har det varit en riktig segar-dag, jag har verkligen inte gjort nånting alls. Sov ut till 1, vilket är ovanligt för att vara mig. Satt och plinkade på min fars gitarr och tog igen krafter sen nattens äventyr. Har lärt mig spela en del låtar på gitarr nu och jag känner hur ett beroende redan har växt sig ganska starkt. Ska försöka skaffa en egen snart för varken min pappa eller lillasyster uppskattar när jag snor deras. Tänkte kolla upp blocket eller kanske önska mig en till jul! :) 

 Var och tränade nu klockan fem och det kändes så jävla skönt att äntligen få träna igen! Jag måste verkligen få träna för att kunna må riktigt bra! Tog en långdusch i nya duschen (vilket jag brukar vara för lat för annars då den står placerad på våningen en trappa ner) och kände mig faktiskt lycklig där jag stod i duschen och lyssnade på musik i högtalarna. Ibland kan jag få dendär känslan, det är som att jag på nåt konstigt sätt inser att jag lever, att livet blir vad man gör det till, och att livet faktiskt är ganska bra! :)



Nu ska jag faktiskt slå på spotify och sätta mig med psykologin som jag fortfarande inte gjort klart. Måste hinna klart ikväll annars blir det pinsamt imorn, haha. Men en massa kärlek från mig så länge så hörs vi ! :)


tycker om dig syster


Ja vännen, ibland tycker man om dig mer och ibland tycker man om dig väldigt mycket mindre.
Men allt som allt så finns du ju alltid där, och även om du inte har så mycket annat val så kan det betyda väldigt mycket när allting runtomkring känns lite virrigt och skrämmande.



meningslöst ^^

Hejhopp, hinner bara med en kortkort resumé av helgen innan jag småste kila för att möta upp therese och grabbarna. Eller nej, det gör jag fresten kanske inte, måste fixa mig nu kom jag på om jag ska hinna med tåget! Men lovar en uppdatering inom kort! vart så fullt upp hela tiden så det har inte hunnits med nåt inlägg, men jag återkommer! Haha vilket ovärt inlägg, men puss iallafall! :* <3


come to me this weekend, but I can't wait 'til Monday

Idag när jag satt och pluggade, som vanligt med spotify på, så dök det upp en gammal låt som jag inte hört på ett himla bra tag. Som vanligt föll jag för texten nu i efterhand när jag faktiskt tog mig tid att verkligen lyssna på- och ta in vartenda ord! Den känns nästan överdrivet passande, om man bara skulle byta ut några av namnen


mysmiddag i mörkret

Efter skolan idag bar det av till skärholmen där jag inhandlade en ny skinnjacka, efter att jag så länge trånat efter en. Kan ju tas som lite onödigt nu när vintern är på ingång men jag tänkte att "jag kommer inte bli nöjd förän jag får en" och så slog jag slag i saken.

Nu sitter jag hos filippa och ska ännu en gång försöka ta tag i psykologin, är alltid lättare med lite gott sällskap! :)  blev bjuden på en riktigt mysig spontan-middag med levande ljus och hela beletten! Det är sånna fina ljusklickar man behöver såhär i vardagen när mörkret tränger sig på utanför fönstret. Hörde fresten av Sandra att det var minusgrader ute nu ikväll, nej ush jag vill ha mer soliga, lagom varma höstdagar! Vintern kan gott ta och vänta ett litet tag till innan den knackar på dörren !

lillebror

Gick precis ner och tittade till en liten sovande Kevin. Blev liggande en stund bredvid honom i sängen för att bara lyssna till hans andetag, de får mig alltid att känna samma lugn, får mig alltid att börja tänka. På livet och allt möjligt. Inse en massa saker om hur livet är och hur det blir vad man gör det till. Han får mig alltid att känna mig behövd på något konstigt sätt, en ganska märklig men mäktig känsla. Jag vill vara behövd, vill finnas för honom, vill hjälpa honom genom livet, vill se honom växa upp.. fast jag hoppas det dröjer lite för än så länge är hans liv ganska okomplicerat och hans andetag lixom fulla av lugn, ett lugn som jag behöver


låttexter i sin enkelhet


~

" It's hard to force that smile when I see our old friends and I'm alone
Still harder gettin' up, gettin' dressed, livin' with this regret "

~

" but time's been healing me and I say goodbye
Cause I can breathe again, dream again. I'll be on the road again,
like it used to be the other day "

~

"Won’t look back
When I say goodbye
Gonna leave this world behind me
Gonna take what’s mine tonight
cause every wasted day
Becomes a wasted chance"

~


porriga missförstånd x)

Påväg hem från träningen, jag sitter bakom sandra på moppen och mina byxor är fotfarande blöta eftersom jag satt på den dyngsura sadeln i spöregn hela vägen dit. Sandra utbrister plötsligt: "Haha anna jag känner lixom hur min rygg tillochmed blir blöt av dina våta byxor"<- I stundens ögonblick var detta ganska underhållande när hon sa det! x)

Jag min syster och min käre far, som för en gångs skull lyckats slita sig från ps3, sitter och pratar på om Saras nyfunne kärlek vid middagsbordet medan jag tar en skål fil efter träningen. På något vänster börjar vi prata om att dom hållt hand och pappa verkar blir lite störd av någonting. Samtalet fortsätter:
Jag: "Men det är ju klart man håller hand pappa, det fattaruväl?"
Pappa (lite halvt på driv) : "Nej men det är inte klart, man måste ju skydda sig?!?"
Sara: "Ja, men vadå jag har ju kondom."
Pappa: "På handen?"
Sara: "Ja"
Pappa: "Men det är väl ändå han som ska ha kondomen?!??"
Sara: "Näe men pappa vet du inte att när man kör med handen så är det tvärt om!"

Två sekunder senare inser hon vad hon just sagt och viker sig dubbel av skratt över bordet, jag joinar henne strax efter en titt på min pappas ansiktsuttryck. Hahaha!


Grattis Elsa!


Jag kommer inte komma med någon lång text om hur fin du är och hur mycket jag tycker om dig för det vet du redan, speciellt efter de dagar som varit nu. Men vill bara säga grattis och lägga till att du betyder så galet mycket för mig! Vi har haft våra stunder genom åren men jag hörde en gång att svackor faktiskt stärker och vi har ju trots allt alltid lyckats ta oss igenom allt, även när det stormat som mest. Men vi blickar framåt nu älskling, och vi får sluta bete oss som tjejer i framtiden. Nu är det är det skärpning på oss! Framtiden är vår, den är nu, och vi ska ta vara på den!  Jag älskar dig!!!!

ush och blä

fyra timmmar jobbade jag ikväll, och av någon konstig dum anledning så tänkte jag på dig i princip hela tiden.

Men nä, Nu kryper jag ner med Sandra och sätter igång filmen, vi är ju som sagt lediga imorn!! (y) Äntligen ska jag få se "the last song"! Hoppas den lever upp till förväntningarna! :) puss och godnatt för ikväll ! <3

en liten kärleksförklaring

Sitter nu med min fina Sandra och ser på ensam mamma söker igen. Jag är inte så mycket för kärleksförklaringar såhär men jag måste bara få sagt nu att jag älskar henne så galet mycket. För allt hon gör för mig, för allt vi varit med om och allt vi gått igenom, för att hon alltid finns där och gör allting så mycket bätte. Jag älskar dig


tankspridd

hej jag heter anna och jag är alldeles för bra på att göra fel när det opassar sig.

Hade tänkt ta tidiga tåget in till jobbet idag så var på stationen redan kvart över 11, alltså 40 minuter innan jobbet började. Bra tänker jag, iochmed att det var en massa förseningar i pendelstågstrafiken idag också. 
 
Sen rullar tåget in och jag hoppar på, reser mig av ren vana upp i huddinge men inser sen att "nej men här ska ju inte jag av, jag ska ju till jobbet" :) "gud va skönt att jobba fresten" tänker jag medans jag sätter mig ner igen. "Så slipper jag tänka för mycket, kanske lyckas glömma bort lite av den kvävande klumpen i halsen/magen sedan nattens o-kulheter".
       Tittar ut på världens finaste höstdag och funderar på om det kommer betyda att det är mycket folk som ska äta inne i stan under lunchen. Sitter ett tag och glor ut genom fönstret medan jag ringer Therese. Tåget står still en stund mellan två stationer och jag börjar bli lite stressad när vi stått still i nästan 5 minuter, nånting känns lite fel. Så plötsligt så slår det mig, jag inser plötsligt jag att jag är påväg åt helt fel håll.
 Så det var bara att gå av i Tumba och vänta på nästa tåg tillbaka. *suck* - Blä på mig..


jag vet inte längre vad jag ska göra för att göra rätt

Det känns bara så tungt när man hela tiden försöker och försöker. När det känns som att allt man gör är att kämpa och konstant lixom trippa på tå, av ren rädsla för att göra fel. När man alltid gör sitt yttersta för att försöka ställa upp på alla sätt som bara går. Men ändå bara får höra hur fel man gör.


fredagsfeelings

Idag fick jag fysikprovet gjort och det kändes ju nästan tillochmed som det gick bra! Att skriva prov är ju faktiskt nästan lite som att träna, det känns lixom alltid som bäst efteråt när man fått det avklarat! :) Ikväll blir det iallafall bio med Therese och Elsa. Äntligen ska jag få se min efterlängtade "I rymden finns inga känslor"! Har ju inga höga förväntningar på den egentligen, minstingen skarsgård är ju inte riktigt min favorit, men har hört så mycket om den att det skulle vara en synd att inte gå och se den på bio!

Nejmen det känns som att allt flyter på ganska fint idag och jag känner mig bara lite galet glad av nån anledning. En riktigt trevlig fredag! Ska bli kul att träffa Elsa också efter att hon legat hemma sjuk ett tag.
Känner att denna superhärliga låt kan beskriva min fredagspuls idag, lite mysfaktor men mycket liv!
Puss på er!

gó och glá av kexchoklá


Det är märkligt hur sant det är att chokladen är tjenens bästa partner!

Jag var nånstans mellan vaket och sovande tillstånd medan jag flummade igenom texten i fysikboken utan att egentligen ta in så mycket av det jag läste, så skulle jag bara fixa en grej i bokhyllan och gissa vad jag hittade?! Mina gamla kexchoklader som jag vann för år och dar sedan! De har minskat rejält i antal så jag förmodar att lite familjetjuvar har dragit fördel av min vinst mer än jag själv gjort men det bjuder jag på,  bara bra att dom uppskattas :) kexchoklad är som sagt inte min starkaste favorit men oj va gott det faktiskt var nu, och vilken släng av ny energi jag fick! Nu klarar jag nog några tal till innan ögonen stänger sig själva! :)



Det var nog mitt godnatt för ikväll men vi hörs mer senare! Puss!


robinsonmiss!

La pluggandet åt sidan lite och kollar nu Robinson samtidigt som jag cyklar lite på träningscykeln (nåt måste man ju få göra för att bli av med enegin trots att man är sjuk). Måste verkligen bara kommentera Josefin Bergqvist som uttalade sig nyss i programmet:

 " Det hade vart bättre och va här om man bara kunde typ sova på nåt bra ställe, åh inomhus, åh kunna äta och dricka så mycket man ville." "Det är kallt på natten och blöta kläder och bara skitigt och äckligt." "det är bara piss och, mitt liv är värdelöst nu".

 Förlåt vännen men tillåt mig skratta. Varför sökte du ens till Robinson?!?


en ny mening.

Musiknördig som jag är måste jag bara slänga in ännu ett inlägg innan jag fortsätter med pluggandet. Satt idag och lyssnade på ipoden, som vanligt, när en gammal låt, som jag inte hört på länge, tittade fram. Kom Änglar av Lars Winnerbäck. Det är ju en av hans finaste och jag kan det låten utan och innan och det var därför det idag kändes så läskigt när jag hörde texten för sjuhundrafemtioelfte gången och kände att det var som att jag för första gången förstod innebörden på riktigt. Det är som att jag alltid tolket den fel och idag förstod vad den egentligen handlar om. Satt helt paralyserad och bara lyssnade om och om igen. Det var vår låt. Nu är den min.


fysik- nej , musik- ja

Nu sitter jag begraven i ett hav av grafer, formler och konsitga symboler som jag bara blandar ihop betydelserna på. Nej fysik har aldrig riktigt varit mitt starkaste ämne. Och jag blir nästan ännu mer galen nu än vanligt för pågrundav mitt dumma ont-i-halsen har jag ju inte kunnat träna på nästan en vecka, nej ush jag går snart i taket! Överskottsenergin gör mig galen!

Dagens låt idag blev ingen mindre än Move Along av The All-American Rejects som jag lyssnat på så många gånger idag att jag sedan länge tappat räkningen. Nånting med texten charmar mig såklart men förutom det är det en himla fin låt. En såndär som av någon anledning får en att känna sig glad :)


winnerbäck

"Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv"


blogghjälp någon?

Nu har jag gjort ett försök att få till någon form av design på bloggen, och tja, det gick ju som det gick. Vore enormt tacksam om någon hade lust att hjälpa mig då jag inte riktigt känner att jag lyckats, haha.
Släng in en kommentar eller hör av dig på nåt annat sätt om du känner att du kan ta dig lite tid för mig!
 Tack på förhand! :) kram!

ibland tränger sig känslorna på.

Ja, det kommer alltid svackor. Det är sånt man får lära sig att leva med. Man får ta tre djupa andetag och försöka blicka framåt så brukar det bli bättre. Jag hörde faktiskt en gång att det tillochmed är bra att sakna. Men jag tvekar lite på att den tankspridda idiot som kom dragandes med detta charmiga uttryck någonsin faktiskt saknat på riktigt.. sådär så det känns

music is my soulmate


Spotify är igång nu och jag bara sitter och njuter. Musiken har verkligen tagit över mig igen. Det har faktiskt en tendens att bli så när hösten kommer och mörkret tränger sig på. Jag lixom fängslas av text efter text och får verkligen inte nog. För det är texterna som fångar mig. Det är orden som begraver sig i mina tankar och ständigt upprepar sig själva. Ni som känner mig vet vad jag pratar om, ni som besöker bloggen titt som tätt kommer nog förstå framöver. Ne nu ska jag stänga ner för ikväll. Puss och godnatt <3 !

höstmys

Sitter här med halsont och en sån enorm överskottsenergi efterssom jag inte kunnat träna på hela helgen. Men det fick bli en långpromenad med Filippa runt långsjön idag istället- inte så dumt det heller! :)


Grattis Therese!

   



Du är alltid på min tyckaomlista, men idag får du vara det lite extra mycket!


snabbresumé

Hinner bara med ett inlägg som snabbast, innan vi ska kila iväg på middag till mammas kille och hans söner. Ska bli kul att äntligen få träffa dom! :) 

Kvällen igår var iallafall lyckad föutom en oplanerad långpromenad hem ensam i mörkret då bussarna slutat gå vid 4. Från trehörningen till stuvsta. Nä alldeles för obehagligt och kallt för min smak, men vad kan man göra? Kan säga att jag somnade ganska gott sen iallafall så som winnerbäck säger, det kommer nåt bra ur allt! :) Men i framtiden får vi ta och skärpa oss therese och jag, annars vet man inte hur det kan sluta en vacker dag ;o <3

Idag har jag iallafall varit i nacka forum och köpt en himla massa trevligt! Mer än så hinner jag dock inte med att avslöja för nu tutar bilen utanför. Ha det bra så hörs vi snart! Kram!


min kärlek till hösten



Idag var en av årets hittills finaste dagar, solen sken över höstiga sverige och jag blir bara så glad av alla färger och allt liv man omringas av så fort man går utanför dörren.
Kom faktiskt på mig själv med att le hela vägen hem från huddinge :) 

Nej Therese, Dumma Underbara Människa,

Nej.. Det får bli lite skärpning i allt från och med nu! Haha, - Men vi hade iallafall en galet kul kväll igår, minnesvärd om man kan säga så. Sitter nu och ser ifram emot en riktigt fin och förmodligen en aning lugnare kväll ikväll, Singstar Disney och en massa tacos, innan vi far dit vinden för oss! :) <3 Håller en tumme också för att vi på nåt sätt lyckas få med vår tredje musketör Elsa i leken ikväll!

ord till känslor av Winnerbäck

"När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort"




Nu ska jag sova, godnatt :)

cykeln hittad ännu en gång

Nu kommer jag dragandes igen med ännu en ny cykelhistoria. Måste bara nämna det för ibland kan jag nästan skratta åt vilken okoll jag har på min stackars gamla cykel. När sandra och jag var påväg från stuvsta efter vårt besök i skärholmen så gjorde jag en väldigt rolig upptäckt. När vi promenerade längst stambanevägen genom regnet så såg jag den, min cykel, stå parkerad utanför lägenhetsområdet på lillskogsvägen. Kall och blöt stod den där övergiven i regnet. Jag som inte ens hinnut insé att jag tappat bort den igen. Hahahaha. Ja, Jag slapp ju iallafall bli orolig.


jag är fyndig



Titta vilken häftig jacka jag hittade idag, för att inte tala om prislappen som satt på den. Säga vad man vill men jag är en jävel på att fynda! Nedsänkt från 499 kronor till...


AWESOME!
 

idag insåg jag en sak

Ni som känner mig vet att jag lever för kärleken. Men faktum är att jag tror inte på den.
Jag tror att det snarare är nåt vi skapat för vårt behov av att känna oss uppskattade och trygga

för er som fick stå kvar, musik & förståelse

Jag ska sova snart. Måste bara skriva nu. Måste bara rensa lite. Hittade en så fin låt. Helt makalös. Nu kommer jag vika ut mig patetiskt mycket men för trött för att orka bry mig om det. Vill nog bara skriva nu i hopp om att det kan hjälpa andra som går igenom det jag precis gjort. Att bli lämnad. Det är det värsta jag nånsin upplevt.

När allt var som värst så gjorde musiken det värre, ändå fortsatte jag lyssna. På låtar som förstod mig. Patetisk som jag är sökte jag efter låtar på internet. Break-up låtar. Fanns konstigt nog inte så många träffar. Så tänkte nu tipsa folk i behov av texter som förstår. Låtar som beskriver allt man inte kan finna ord för. Här är några låtar som fanns där för mig.

*Speeding cars - Imogen Heap
*Samson - Regina Spektor
*Vår sista  dans - Melissa Horn
*Hide and seek - Imogen Heap
*Som jag hade dig förut - Lars Winnerbäck och Melissa Horn
*When you're gone - Avril Lavigne

Det är egentligen dumt att man lyssnar på låtar som får en att må sämre men faktum är att jag tror man behöver det. För att kunna rensa ut. Genom att på nåt sätt känna att man är förstådd.

Hittade iallafall nyss en enormt fin låt som handlar om att gå vidare. Så nu, alla ni som varit med om det jag var med om, alla ni som helt ärligt bara känner för att ge upp, denhär går ut till er. Fortsätt kämpa. Med tiden blir allt lättare, tro mig, även om det inte känns så nu.



Jack's Mannequin - Swim

You've gotta swim, swim for your life
Swim for the music that saves you
When you're not so sure you'll survive

You gotta swim and swim when it hurts
The whole world is watching
You haven't come this far to fall off the earth


The currents will pull you away from your love
Just keep your head above

I found a tidal wave begging to tear down the dawn
Memories like bullets, they fired at me from a gun
Crack in the armor, yeah

I swim for brighter days despite the absence of sun
Choking on salt water
I'm not giving in, I swim

You gotta swim for nights that won't end
Swim for your family as your lovers, your sisters
And brothers, and friends

Yeah, you gotta swim through wars without cause
Swim for the lost politicians
Who don't see their greed as a flaw

The currents will pull us away from our love
Just keep your head above

I found a tidal wave begging to tear down the dawn
Memories like bullets, they fired at me from a gun
A crack in the armor, yeah

I swim for brighter days despite of the absence of sun
Choking on salt water
I'm not giving in, well, I'm not giving in, I swim


You gotta swim, swim in the dark
There's no shame in drifting
Feel the tide shifting and wait for the spark

Yeah, you gotta swim, don't let yourself sink
Just find the horizon
I promise you, it's not as far as you think

The currents will drag us away from our love
Just keep your head above
Just keep your head above, swim
Just keep your head above, swim, swim
Just keep your head above, swim


kaffefixare

Kom precis hem från jobbet och är så galet trött. Ikväll har jag fixat inte mindre än 214 kaffe på 4 timmar! Dessutom spillde jag ut en hel kaffekopp över mig själv på något duktigt sätt jag inte kan förstå, så jag fick gå med kaffe i hela ansiktet som både luktade gott och kladdade mysigt under de tre timmarna som återstod.

Nej fan, för det första känner jag mig trött konstant och för det andra börjar jag märka hur klantfaktorn stiger i takt med att sömntimmarna minskar, så nu äre skärpning på riktigt! Det ska bli mer sömn framöver!

Gick faktiskt tillochmed hem tidigare från skolan idag bara för att stupa i säng några timmar innan jag var tvungen åka till jobbet. Inte så bra, jag vet, men kände att det behövdes verkligen! gick omkring som en zombie hela förmiddagen och hade det inte varit för skolfotot hade jag nog inte ens gått dit alls. Men fotot är taget iallafall och nu längtar man bara tills katalogen kommer hem i brevlådan! :D


plugg, plugg, plugg




Sitter med cissi mitt i ett hav av skolböcker och papper som ligger slängda huller om buller, det känns som att det aldrig tar slut.. Men å andra sidan är det nog bara inse att läxorna inte gör sig själva, hur länga men än stirrar på dom...




 Men som ni ser blir det ibland att pennan jobbar med fel saker (a) x)





godmorgon!

Läste precis mitt horoskop och det stod att det skulle bli en galet bra dag idag!
Nu blev det ju nästan lite kul att gå till skolan! :) Hoppas att matteprovet går bra
också och att jag kan det mesta trots att jag helt misslyckades med pluggandet!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

       

 ~~~~~~~~~~ Lycka kommer till den som skrattar ~~~~~~~~~~


enormt fin låt

Och så precis när man tänkt att man ska börja ta tag i pluggandet efter att inte ha gjort ett endaste nåt så kommer sandra över och som vanligt glömmer man bort tiden. Men man måste ju få ta en paus ibland, även fast jag inte vet om jag kan kalla det paus då jag ärligt inte avbröt något direkt pluggande. Ush dethär går inge vidare, nästan på snudd till värre än vanligt :o Men det är ju faktiskt kanelbullens dag så man har faktiskt rätt att ta en bulle och lite te med nån man tycker om! Nu gick hon iallafall så ska sätta mig och försöka ta tag i allt!

Måste bara slänga in Tyler Hiltons låt "Pink and Black", han är ju så galet mysig och låten är en sån jag bara inte kan få nog av just nu nu. Man hittar alltid sina höstfavoriter som man sitter och lyssnar på om och om igen medan det går mot mörkare, kallare tider och löven faller hejvilt. Denhär värmer verkligen! Enjoy it!


två systrar med mycket plugg

va kul man kan ha... säga vad man vill men båda är vi riktigt jävla kassa på att plugga och riktigt jävla grymma på att göra allt och inget för att undvika alla måsten... så det kan gå!

      
 
       



Haha, jag älskar dig!

jag hatar att plugga

  

För det första är det tråkigt, för det andra är jag riktigt jävla kass på det! Antingen somnar jag, vilket redan hänt två gånger idag, varpå jag var tvungen fixa en kaffe för att få energi, eller så springer man omkring och gör allting annat bara för att slösa tid som man sen inser att man borde tagit vara på.. Som tex. dekorera kaffen, som man ändå inte dricker upp sen då man inser att man inte ens tycker om kaffe -.- haha livet är tufft ibland!

sovmorgon? nej håltimme -.-

Det är alltid lika galet underbart att komma till skolan tidigt och inse att första lektionen är inställd..  -.-  Men enligt horoskopet ska det bli en bra dag idag så jag litar på det och ser fram emot vad som nu kommer! Som man säger: Med allt ont kommer något gott! :)


helt plötsligt känns allt lite oklart



Hur kan det kännas så svårt att veta vilka som finns och inte finns? Vilka som står kvar och vilka som bara råkat stannat för stunden? Vilka som faktiskt lyssnar och vilka som bara hör på? Vilka som faktiskt ser och vilka som bara tittar? Vilka man kan lita på?

emmy på besök

Nu är Emmy äntligen här igen! Var bra länge sen sist och man inser inte förnsen man träffas efter lång tid hur mycket som faktiskt händer hela tiden!
 Nu har vi precis avslutat en långpromenad runt långsjön i det enormt fina höstvädret och vi har laddat bastun och inhandlat ett jäng ansiktsmasker så ser fram emot en mysig kväll med bastu, skitsnack och sen en massa singstar! Mammas pojkvän kommer också över så då får vi se vad han har att komma med i sångväg! Haha, puss på er så hörs vi senare!



RSS 2.0