orättvisa :p

Jusst nu sitter förmodligen min kära mor på nån uteservering på Lanzartote med en drink och njuter at årets första solbränna och min älskade Emma Johansson sitter också där borta nånstans och njuter av samma varma kvällsluft. Dessutom måste jag plågas av tanken på att om exakt 12 timmar så går min Sandra på planet till Florida och precis samtidigt kommer jag befinna mig i skolan och gruva mig för alla skolarbeten jag måste ta i tu med direkt efter att jag kommit därifrån. Fyfan va livet kan kännas bra orätvist ibland.


Nu går jag bara och väntar på ett såndär positivt bakslag som faktiskt borde komma när man känner såhär.. Jaja, ska ju till Åland med Rich, men jag vill UTOMLADS! Och med det menar jag lite mer utomlands än till Finland.
 Nej nu ska jag försöka tänka positivt, solen kanske kan titta fram här också under påsklovet så vi kan få känna oss lite piggare igen. På tal om det måste jag sova nu för att orka imorn med tanke på hur lite jag sov inatt.
SoLong!! <3


<33<33

Tack älskade underbara fantastiska människor för att ni tog er tid att komma förbi <3!!!

vettefan

Kändes som allt skulle kunna bli bra igen men
just nu känns det faktiskt inte så vidare bra alls...


fresten

Köpte ett par jeansshorts idag för 15 kronor på JC !
Kunde inte låta bli att nämna det ----->  *stolt* 


P&L eller Arvika?

Sitter och kollar runt på vilken festival man borde åka till i sommar och det velar lite fram och tillbaka för alla goa människor ska ju till peace and love men alla bra artister håller till på arvikafestivalen. Sen är ju lite problem med sommarjobbet med för man har ju inte fått något besked än och det kan dröja, och i värsta fall så kan festivalen ju krocka med jobbperioden. Tror det blir att avvakta tills det kommit lite klarare besked. Längtar btw så extremt fucking mycket efter sommaren nu! Ledighet och Sol! Ska det vara så mycket begärt? (a)<3

Tillägnat E.J & M.S

Kankse en aning odiskret och jag vet att jag ska vara tyst om det men kan inte låta bli för jag är så glad! Ni är världens finaste människor och ännu finare tillsammans! <33 Tusen kramar!


,

Livet går i perioder, det har sina ljusa stunder, men ibland kan man bara känna sig
så förbannat otillräcklig.
 



"I love you Philip Morris"

Nu går det segt med skrivandet men skyller helt enkelt på att mycket annat händer hela tiden och bloggen ligger inte som prio ett. Har iallafall haft en skön vecka! Bio med goa människor från gamla 9G på söndag kväll då vi hade studiedag på måndagen. Hem till Philip efter bion med Johan, Richard och Philip så klart och det blev en fin avslutning på en bra kväll ! :)
Ganska lugn skolvecka i övrigt. Eller mycket läxor men lite ork så jag är inne i en såndär liten fin period då man bara skjuter på allt. Skulle plugga idag var det bestämt men så kom Sandra Englund med den fantastiska idén att vi skulle gå på bio och jag var inte så farligt svårövertalad. Såg "I love you Philip Morris" och den var tyvär långt under mina förväntningar som faktiskt inte var speciellt höga.

Hahha, väldigt annorlunda film utan större handling egentligen men en trevlig kväll tackar vi för iallafall! Måste dock sätta mig och ögna igenom spanskan snabbt innan jag kryper i säng. SoLongSuckers!! <33


haha, tjejjer...

"Hoppas dom är någorlunda jordnära och treliga att umgås med"
"Tja vet inte om dom är riktigt den typen av människor"
"vadå inte den typen av människor? Alla måste väll stå med iallafall en fot på jorden?" 

~ visar sig senare att ibland kan man inte annat än skratta åt
hur vissa människor beter sig i behov av uppmärksamhet. ~


.,.

Varför känns det plötsligt som att alla bara försvinner och lixom försöker komma bort från en? Varför känns det som att ju mer och mer energi man lägger ner på att verkligen försöka, desto mer irriterande tycker folk att man blir? Det handlar inte om någon enstaka person nu, det känns som att vart jag än vänder mig så backar alla undan till sitt nya.


jadu

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga..


lillesyskon

För er som har lyckats undgå det nu så vill jag bara konstatera att jag ska bli s t o r a s y s t e r , eller det är jag ju redan ioförsig men jag ska få ett nytt lillasyskon.  Börjar sakta men säkert förstå det i takt med att Maries mage blir större och större.  Bara tre månader kvar nu, tiden går så extremt fort! Tre månader kvar av väntan och jag som är så satans otålig..

vårkänslor!

Nu har jag inte skrivit i bloggen på ett tag och jag har nog egentligen inte någon annan anledning än jusst den att det varit väldigt fullt upp med annat. Blir ju så när man har lov, man vill utnyttja friheten till max och då ligger inte datan riktigt som prio nummer ett. Satt verkligen bra med en paus nu. Om man lever sig in för mycket i vardagen och skolan och allt som hör till så blir det nästan tillslut som att man inte riktigt lever alls.
Känns också som att våren är påväg nu och efter denhär extremt långa vintern känns det som man faktiskt kommer att uppskatta den lite extra. Gick hem från skolan idag för att ta in solenergin ordentligt och nu känner jag mig gladare än jag gjort på ett ganska långt tag! :)



 ~ underbar låt som man inte kan bli annat än glad av ~


kexchoklad!!

Man blir en aning ställd när man vaknar av mobilens hysteriska ringande klockan 10 från ett helt okänt nummer. Nån kvinna säger massa ord som inte tycks hänga ihop i det sömdruckna tillstånd man befinner sig i och sen uppfattar man frasen "ja och jag tänkte bara meddela att du vinnit och ditt pris finns att hämta ut". Score! Klarvaken och redo! Två kassar kexchoklad! Jag vann!! Det är sånt gott folk, som lyser upp tillvaron!!
Spelar ingen roll att man inte ens tycker om kexchoklad,
Nejnej, det är vinsten i sig som är det viktiga! (x



snabbresumé

Hej nu är jag hemma igen efter en underbar tur till värmland med mycket skidor och avslappning!
 Ligger och kollar runt sommarjobb för det börjar ju bli dags att söka sånt nu om man ska få till något. Är dock väldigt trött nu men kände mig illa tvungen att slänga in ett inlägg med en kort dagsresumé innan lampan släcks. 

Idag tog jag och Rich en promenad till Huddinge och åt lunch på min älskade Thai och Kina resturang på arrendatorsvägen. Åkte direkt därifrån och hämtade barnen på dagis för att sitta barnvakt i två och en halv timme. Hem och åt middag, Rich kom förbi för att säga hejdå innan avresan till Barcelona och sen åkte jag på träning klockan 8. Hem och duscha och efter det kom Cissi och Mia förbi. Jätte mysigt! De gick hem för bara nån timme sen och jag kan inte påstå att jag avundades dem särskilt mycket när de begav sig hemåt i kylan.

Nu måste jag sova för är helt slut men jag återkommer snart med lite mer energi och kanske även någon bild från resan.
 
~ G O D N A T T ~


RSS 2.0