bara för att jag av någon anledning tyckte den var grym

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken. 
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut? 
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat 
- Okey då. 
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!

En nystart

Ja, nu är det så. Nu kommer en start, en helt ny början på ett helt nytt kapitel.
Hejdå allt som var, välkommen nya tider. 200 kilo lättare och med full fokus på livet,
jag är tillbaka på banan igen :) Allting börjar här och nu, ett två tre nu kör jag

nu har jag frusit allt för länge, jag ska inte vara kall nåt mer


"vi gick långt här du och jag
kanske så långt vi kunde gå
kanske fanns ingen ärlig chans för oss
men jag ser det inte så

det är som jag burit en förbannelse
ibland med ryggen rak
ibland med både hopp och tro
men det är ändå samma sak

jag har spridit lite värme
jag har spridit lite frost
jag är varken hjälten eller boven
jag är bara lite lost"- Lars Winnerbäck


Nu är det slut på försök, förhoppningar och tårar. Ja jag tror det blir bäst såhär, jag måste kunna fokusera på mig själv nu istället för på vart jag har dig någonstans. Känslan har suttit där för länge nu, känslan av att inte räcka till. Jag måste springa bort innan den printar sig fast, den har redan grävt sig för djupt. Ja som jag sa från hela första början, jag har svårt att släppa in folk så nära som jag gjorde med dig och det är nog därför jag hållt kvar hårdare än jag kanske borde gjort. Om jag väl släpper in vågar jag inte släppa taget men jag gör det nu, jag släpper taget här för rädslan att hålla kvar har vuxit sig ännu större. Tack för en fin tid, ta hand om dig och lycka till med allt. No hard feelings, life is a dick

I'm all out of faith, this is how I feel

Jag vet att jag kanske inte borde skriva nu, av flera anledningar, men jag kan inte låta blir längre för det  är för mycket nu, jag måste göra mig av med lite. Jag är full nu, full av ord, full av tomma tankar och full av alkohol. Ja, jag är full, ledsen och arg. Eller egentligen, om jag ska vara helt ärlig så vet jag ingenting om vad jag är , precis lika mycket som jag vet om allting annat. Det enda jag vet är att jag har tappat kontrollen, har tappat bort mig själv, förlorat min vilja. Allt jag vet är att hela jag skriker, inte så det hörs men så det känns. Jag skriker av alla krafter jag någonsin haft och jag skriker så högt jag bara kan, men jag skriker ljuslöst. Det är alltid ljudlöst, allt ska ske i skuggan. Man får inte vara svag, man får inte vara ensam, på nåt plan är sånt inte tillåtet. Men just nu orkar jag inte sånt, jag skiter i vad som är okej och inte, orkar inga fler jävla regler. Nä, så därför erkänner jag nu, och om jag ångrar mig imorgon för att jag sagt dethär skyller jag på ruset, men jag erkänner nu för hela världen och alla dem som faktiskt egentligen inte ens bryr sig: jag är förstörd. Jag har aldrig känt mig såhär förstörd och jag har aldrig känt mig såhär trasig och såhär jävla ensam. Vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara hitta tillbaka eller komma långt långt bort från allt. Orkar inga ord, orkar inte tänka, orkar inte känna, orkar inte hoppas, orkar inte bli besviken. Jag vill bara gråta, av nån skitpatetisk jävla anledning är det allt jag vill just nu, gråta ut.


vågar man inte så vinner man inte

Om du vet vad du vill och du vet att du verkligen vill det. Om du vet att du skulle ge vad som helst för att få just det lilla du vill ha så sätt dig ner i fem minuter och.. Eller nej fresten, sätt dig inte ner alls. Om du vet vad du vill ha och om du vet att du är beredd att ge allt för att få det, res dig upp på en jävla gång, samla dina krafter och ge vad du har, ge allt du har. Vakna inte upp en dag när allt redan är förbi och insé att du hade kunnat ge mera..

ännu en liten ursäkt och ett litet löfte om förbättring

Nu kom det ett uppehåll igen, sorry guys... Är bara ganska mycket nu, känslor och tankar som brottas inom mig och ja, egentligen var ju bloggen fårn början till för att få utlopp för allt sånthär eftersom skrivandet är som min terapi men ja.. ibland känns det helt enkelt bara inte helt rätt att lägga upp allt offentligt. Speciellt inte nu när statistiken faktiskt ligger på plus av nån anledning jag inte riktigt förstår.

Kanske återkommer vi till det jag tog upp förut, att folk känner styrka när de läser om andras svagheter. Ja kanske har jag inte riktigt döljt hur svag jag känt mig på sista tiden och kanske är det just därför statistiken ökat, inte vet jag. Hursomhelst känner jag hur jag långsamt börjar bubbla över nu av känslor så det är nog dags för mig att återuppta dethär väldigt snart innan jag börjar behöva riktigt terapistöd.

A, helt ärligt vet jag inte riktigt vart jag ville komma mer med dethär inlägget men kan väl sammanfatta med ett litet: förlåt att det inte funnits nåt att läsa, jag kommer snart tillbaka på riktigt

nejfan, det finns inga känslor i rymden

Nu sitter jag i mitt rum och tänkte börja släcka ner efter en mysig kväll med underbara människor framför världens bästa film. Sandra och Sillen kom förbi efter skolan och efter en mysig middag gick vi till godismonstret för att hyra film och möta upp grabbarna. Efter mycket velande bestämde vi oss för "I rymden finns inga känslor", inte mig emot trots att det säker var 10e gången jag såg den, så jävla bra är den!

Richard kom förbi en stund också och trängde sig ner med oss i sängen framför filmen, liite trångt blev det att sitta 7 pers i en säng på 140 men vafan, närhet är inget vi klagar på ;
Nä asså, jag vet inte om det är filmen eller sällskapet eller en blandning av båda men av någon anledning känns allt lättare idag. Det känns lixom lättare att andas, inte lika ansträngt att le. Tack fina människor för att ni finns, ville bara säga det. Nu är det dags att stänga ner, godnatt!

med blicken framåt men minnena kvar

När vi träffades för första gången visste jag vem du var, jag visste hur dom såg dig och jag kunde faktiskt se det själv också. Därav ville jag inte ha med dig att göra och förmodligen var det just därför jag blev intressant, för att i mina ögon var du inte det. Du gav dina krafter för att motbevisa mina tankar och du kämpade för att visa en helt annan sida av dig och på något vänster lyckades den sidan fånga min uppmärksamhet. Du bar på någonting jag inte räknat med, en sida som fängslade mig på nåt nyfiket sätt. Du var på något sätt så mycket mer.

Men jag visste nog innerst inne att bilden inte skulle hålla, nånstans i grund och botten är man ju alltid den som man var från början. Jag var nog inte oförberedd så därför kan jag inte heller klandra dig. Du är sån, jag visste det och det var nog inte så att jag blundade för det jag bara valde att fokusera på det faktum att det kändes som att jag nådde dig på något sätt, berörde och blev berörd på nån annan nivå än den andra förstod. Jag vet jag fick varningar och kanske önskar jag idag att jag hade lyssnat på dem från början, fast åandrasidan inte. För nånstans nu, även om det gick som det gick så är jag väldigt glad för de fina stunder vi faktiskt fick. Vi är olika, vi visste att vi gick balansgång och vi visste att det var med sneda steg redan från början, men även om vi slog i backen nu så får vi inte glömma det faktum att vi hade jävligt kul när vi faktiskt höll oss uppe :)

Vet inte riktigt vad jag vill komma fram till, kanske att det börjar om nu. Vi tog oss hit men inte längre, nu utgår vi härifrån och så bär det dit det bär. Vill nog egentligen bara tacka för en fin tid med många fina minnen som stannat kvar också nu i efterhand, önska dig lycka till på resan. Hoppas att du får tag på de kickar du vill komma åt och att du inte vaknar upp en dag och funderar över varför du ligger där du ligger. Jag hoppas du blir sedd på riktigt och inte bara för ditt skal, du har så mycket mer än det.

Så, ja nu fick jag nog sagt det jag ville. No hard feelings, det är såhär det blir ibland, det går lite snett. Men nu utgår vi från nuet, vi är olika som personer och nu kan vi gå våra egna vägar, spela korten på våra egna sätt. Jag tror, även fast jag inte nekar att det gör lite ont, faktiskt att det blir bättre såhär. Nu har vi varsit, en varsin början på noll :)


jag var svag för dig, nu är jag bara svag

Faktiskt, jag hatar att jag visar mig svag genom att skriva här men jag kan inte låta bli för jag måste få allt ur mig, måste få ner det för att bli av med det. Jag är sån, skrivandet är min närmaste vän i sånahär situationer för jag kan hålla mig stark på ett annat sätt om jag skriver av svagheten här innan den nöter sig fast. 

Tack till skrivandet och tack till musiken, den som dövar och som lyckas hålla mig i balans. Som lyckas sätta svar på de flesta frågor. Ja för det är faktiskt bara en fråga jag verkligen inte kan hitta ett svar på just nu när jag ligger här i sängen och funderar. En sak jag verkligen inte kan förstå efter alla förbannade jävla gånger som jag rakt ut frågade dig om det skulle vara värt det. - Hur fan kunde jag vara så dum att tro dig varje gång du sa nej?


Du kanske borde tänk på konsekvensen, mer än kicken, idiot

Lars Winnerbäck – Idiot
- det gör så jävla ont. När man för första gången låtit sig falla, då är det väl så jävla typiskt att man ska slå i backen. Nu låser sig spärrarna igen. Jag vet ingenting, hittar varken upp, ner, ut eller in. Känslorna krigar - Jag hatar dig och jag älskar dig, en jävligt jobbig kombination. Jag är ett levande virrvarr av tomhet och förvirring. Saknaden blandas med lättnad men jag vet inte vilken som är starkast. Jo fresten, starkast är besvikelsen. Inte på dig, nej men besvikelsen på mig själv för att jag lät mig spelas med. För att jag såg så jävla mycket hos dig, fan. dumt av mig

RSS 2.0