ingen logik i allting?

Sitter med fysiken nu och känner att snart börjar min hjärna att koka över, alla dessa formler jag inte förstår.. hur ska detta gå..? Men som Lisa Wagner alltid sa, man får tänka positivt, bamse mår ju bra trots allt!

nej det går jag inte med på

Vaddå att Stefan tar sitt liv i Wallander??!?? Ola Rapace är ju fan halva anledningen att man kollar! Jag tänker aldrig mer kolla wallander! FySatan va dåligt!!


räknar ner!!

Idag blev jag lite besviken på vädret men det gav mig ju faktiskt en ännu bättre anledning att åka in till Skärholmen innan min systers dansuppvisning. Lite kul för jag köpte en solklänning från Cubus och sen impulsköpte jag en solhatt, en strandväska och ett par shorts på Kappahl precis innan vi åkte hem, bara för att en timme senare åka förbi huddinge och lämna tillbaka hela paketet ;) Klockat! Men solklänningen har jag kvar och jag längtar tills jag kan börja använda den igen! Räknar dagarna fram till skolavslutningen nu och inser att det är inte så satans långt kvar!! :D

inte så långt kvar nu!


SCORE!!! :D

tack! :D

Nu är jag väldigt trött efter två dagars jobb så ska krypa i säng. Ville bara tacka allt gott folk som gjort tiden runt jobbet väldigt värd! :) Dessutom vill jag tacka solen som nu gett mig ganska stabila sommarkänslor! :D Och min mamma för en supergod rabarberpaj, och min pojkvän för en god insats i kubbspelet! ;) <3


hemma i sthlm igen !

Hemma från Skåne nu. Efter en bilresa på närmare 6 timmar så finns det väldigt mycket överskottsenergi i benen så bytte om direkt jag kom hem och gav mig ut och sprang ett varv i spåret. Nu har jag landat och tänkte slänga in ett inlägg innan jag hoppar in i duschen. Ullared var helt fucking awesome! Lite mycket folk och väldigt vårt att hitta men jag köpte iallafall en del grejs:

* Locktång från OBH Nordica - 250 kr
* träningsyxor - 75 kr
* Nattkräm för ansiktet från OLAY - 40 kr
* Uttunningssax för håret - 30 kr
* Nagelfixgrejer - nagelklistermärken, nagelack samt top coat
* Samt lite annat smått som skolblock, pennor, hygienartiklar mm.


Köpte även en klänning från MQ-outleten utanför Gekås. En bondelid nedsänkt från 799:- till 50:-  kap eller vad? Tänkte dock försöka sy om den och korta upp den till en mer tunika-liknande överdel. Haha, jag lovar att återkomma om hur det går. Nu hoppar jag in i duschen så jag är klar tills Sandra kommer över sen. Puss So Long!

skåne :D (ULLARED!!)

Nu har jag spenderat kvällen med de skaånske paugarna framför NHL tv-spel. Riktigt trevligt men imorn blir det ännu trevligare för då bär det av till Ullared! :D Liseberg var det tänkt från början men vädret verkar inte så passande så nu verkar det bli ullared istället. Inte mig emot! :D


fixade naglar

efter att Sarah fixat dem


Här är bilderna på mina naglar nu, jag är extremt nöjd men också ganska ovan med långa naglar måste jag erkänna, haha. Tack Sarah ännu en gång! :)

bloggtrubbel

märkte nu att det är någt fel på min blogg, man kan inte klicka sig till tidigare inlägg i länkarna till höger. Om någon vet vad det är för fel så vore lite hjälp och tips värdefulla! :) kan erkänna att jag fingrat väldigt mycket på stilmallarna och kodmallarna utan någon riktig koll på vad jag har gjort (a) Vore som sagt guld med lite hjälp, tack på förhand! Kram!

nagelfix

Har nu fått naglarna fixade av Sarah och det blidde jättefint!! Dock har jag lite halvstora problem med att skriva nu, både på mobil och tangentbord då faktiskt naglarna går ut en bit och det känns väldigt ovant ;P


Inte mina naglar på bilden men lovar att slänga in någon bild på dom senare! Nu ska jag tralla runt lite i centrum innan Richard slutar och det bär av till Skåne :) kram!!

klockan ett

nä nu måste jag sova, lovade mig själv att somna tidigt ikväll för det är som sagt nationella i matte imorn och sen ska jag få naglarna fixade av Sarah innan det bär av till skåne med min Richard och hans familj. Klockan är ett nu, känner på mig att det kan vara jobbigt att komma upp ur sängen imorn så godnatt nu suckers! Sov gott!


testar: veet hårbortagningskräm

Imorn är det nationella prov i matte A och jag gjorde, precis som jag brukar göra när jag vet att jag måste plugga, allting för att undvika det. Sov efter skolan fram tills det var dags att åka till träningen och efter träningen tänkte jag faktiskt plugga men underhöll mig sen med en betydligt roligare sak. Jag har nu provat på hårbortagningskräm!

Hittade denna veet-hårbortagningskräm i badrumsskåpet och tänkte att "ja, varför inte", gick förbannat smidigt och efter krämen suttit på benen drygt 5 minuter så bara föll håret av. Imponerad! Får se hur resultatet håller sig i längden men för stunden så känns mina ben som silke och jag kan inte låta bli att dra dem mot varandra. Den finns att köpa på Åhlens, Kicks och andra butiker som säljer skönhetsprodukter och den kostar ungefär 80 kronor, något jag rekomenderar för de som tröttnar på att raka om och om igen men inte riktigt vågar överkonsumera vaxningsmetoden.


mer blogg, mindre dagbok ;)

Har nu bestämt mig för att försöka korta ner på antalet ord i varje inlägg och försöka underlätta med lite bilder och annat för insåg idag att det faktiskt finns dom som sitter och kollar runt på bloggar och min är inte den roligaste. Såg idag när jag skummade igenom den att den består lixom mest av text. Skärpning på det! (kan dock ske undantag i speciella fall ofc (a) ;)

helgresumé

Nu är jag väldigt trött, fredag kväll jobb sen hemma vid elva, lördag bort på släktkalas vid tre och tja, det var ingen direkt plåga men kan ju säga att det finns lite roligare sätt att spendera en lördag på. Kanske känns det så för att när något ligger planerat sådär mitt på dagen så blir det ju inte att man tar sig för att göra nånting speciellt alls innan. Åkte iallafall som sagt direkt från middan till jobbet och kom hem sen hem till Richard vid 11. Känns ganska värdefullt när man kommer hem sådär och middag finns framme, badtunnan står avtäckt och popcorn samt glass står förberett. Efter ett mysigt bad och ett avsnitt OC somnade jag väldigt bra :) Stort tack Richard!!<33


 Var uppe tidigt idag iallafall för att kratta rent resten av berget hemma hos Rich och efter 4 timmar var vi äntligen klara med hela alltet. 400 plus i plånboken. Gud jag kom på att jag måste sluta prata så mycket om pengar för känns som mina medmänniskor på riktigt börjar bli ganska trötta på det. Bara kul att det går lite uppåt för en gångs skull men frånochmed nu ska jag försöka knipa igen lite mer om det, promise (a)
Körde iallafall ett intensivpass 5-6 och efter en god middag kom Sandra över för att kolla Wallander. mys! Nu tänkte jag släcka enr för kvällen iallafall, godnattpusss!!


lördag

Nu ska jag snart till Sollentuna med familj på middag då maries mormor fyller 90 och sen bär det direkt av till Jensens Böfhus för ännu en arbetskväll mellan 18 och 22. Är så galet glad över jobbet men nånstans känns det lite trist att enda arbetstillfällerna jag har är helgkvällar, enda kvällarna man annars har till förfogande för att leva ut lite extra. Men som sagt vill jag inte klaga för trivs oerhört bra och det blir roligare och roligare också ju mer man lär sig :) Sen är det ju Kristihimmelfärdsveckan nu så det innebär bara tre dagars skola och sen raka vägen till Skåne med min älskade Richard :) Score! Känns dessutom som att sommarledigheten tar över mer och mer för varje dag den kommer närmare. Inte långt kvar nu och det känns så satans skönt! När den tar över spelar det ju faktiskt ingen roll vilken kväll i veckan jag jobbar ;D <33 Nu måste jag kila, slänger bara in en Lars Winnerbäck låt som jag jusst nu inte kan få nog av. Kram!!!!


OC-hysteri

Så många gånger som jag suckat åt folk som pratar så jävla mycket om olika tvprogram och så många gånger som jag kommenterat folk när hela deras liv tycks kretsa runt någon konstig serie. Jag kan bara backa undan och erkänna nu att jag är minskt lika patetisk... OC har gjort mig trollbunden. Jag vill bara ha mer, får inte nog! Och för att göra mig ännu mer patetisk nu när jag ändå håller på så passar jag på att nämna att jag är helt galet förälskad i Seth...


sommar på ingång!

Idag fick jag en väldigt stark känsla av att sommarlovet närmar sig,
och tänka sig att det är faktiskt inte så satans långt kvar! :D <3

nu ska här tjänas pengar!

Jobbade första dagen igår på Jensens Böfhus och trivdes jättebra! Kändes som att tiden gick väldigt fort, fullt ös hela tiden men tycker nästan det är skönare så än om det hade varit tvärt om, blir ju rastlös så satans lätt ;P Nu ska jag iallafall ut i trädgårn och kratta lite skit hos Richard för ännu någon slant i plånboken :9 Gött Mos! Kram!

RSS 2.0