men du reser utan mål så nu reser jag mig bort från dig..


" Du håller ingens hand
du tror att alla skulle titta då
men jag håller din ibland
för det är kallt nu och jag fryser så "

ord är bara ord, men de har förmågan att gnaga

Ni undrar varför jag tar så hårt på det och ja jag kanske överdrev min reaktion ikväll. Men när det känns som att det ända man gör är att kämpa kämpa kämpa för att hela tiden nå något form av resultat, när man ständigt försöker att hela tiden ge alla krafter man har även när de inte finns där, då är det ganska svårt att sitta med när hela samtalet är centrerat runt en själv och allt som kommer upp är saker man inte lyckas med.
Jag är inte mer än människa, jag gör vad jag kan och jag vet att ni ser nåt bra i det och jag vet att även om det inte riktigt kommer fram i ord på samma sätt så vet jag att ni någonstans är nöjda. Jag är bara just nu så förbannat trött på alla kommentarer som dyker upp så fort ni hittar något som ni inte finner tillfredställande, jag är min egen och så länge det bara handlar om sånt jag gör fel så tar jag hellre hand om det själv. Om ni inte ser till allt vill jag inte ens ha era blickar, om ni inte förstår vill jag inte heller ha era tips. Jag skulle kunna sätta min högra hand på att ni inte ens skulle uthärda en enda dag i mitt mönster, ännu mindre leva upp till era egna ord, I'm just sayin..

En liten kärleksförklaring

från kärlek när den är som bäst- irriterande men ärlig. Helt komplett kopierad från nätet.
Bara för att jag kom på mig själv med att le under hela tiden jag läste

Att någon så liten kan ge så mycket glädje...


Ja jag älskar verkligen dig lillklimpen! Din lycka är min drivkraft, min styrka och min glädje och jag vill alltid vara lika mycket för dig som du är för mig. Ett bad idag, så lite behövdes för att din lycka skulle spegla av sig på mig och sätta guldkant på hela min kväll. För femhundrade gången- tack för att du finns älskade älskade lillebror

Impulsiva klick

Bara för att jag fick sån jävla lust att göra nåt för att för en liten stund kunna släppa tankarna & skolångesten som uppstår när man kommer tillbaka efter ett lov och inser att man har ännu en härlig termin framför sig... 


På bilden till vänster är blomman nytagen och på bilden till höger är den lilla kulan upptill ny.
Blev faktiskt nöjd och det gjorde betydligt mindre ont än jag fått för mig att det skulle göra att ta där uppe, nästan så jag funderar på att kila tillbaka imorgon och ta ännu ett till. Eller så sparar jag det till nästa pluggångest för kanske är det bara nåt jag intalade mig själv men det kändes faktiskt som att det hjälpte lite

Du behövde nån större & jag behövde nåt att längta till

Fick två av hennes nyaste skivor i julklapp och nu sitter jag här och bara lyssnar. Det är mulet kallt och äckligt ute och jag sitter här och bara glor, en gråtrist söndag såhär sista dagen på lovet och jag gör verkligen ingenting vettigt men ändå är hennes musik som en enda stor sysselsättning i sig, en jävligt trevlig sådan till på köpet.
Lite för lugn och lite för smörig, men på nåt vänster lyckas hon leverera ändå. Leverera och tillochmed slå stort. Nånting med texterna, det är nånting där som får mig att fastna. Melissa Horn, du kan fan din grej!


Underbar dag med min fina mor





Först övningskörning som gick åt skogen men ändå var helt värd tack vare de gudaliknande poliserna, sen in till stan för att först avbocka fotogratiska som hade en enormt häftig utställning om Afrikas djur bara för att sen landa inne på Engelen- en av morsans gamla standardbarer. Efter några öl där slutade vi på Jensens böfhus där vi bjöds på kalasservice av fina Lina- ibland kan servitrisjobbet ha sina fördelar! ;)
Ville bara säga tack för en fin dag och kväll mamma samt avsluta med ett: Jag älskar dig,så galet mycket!

Ibland är hon ganska vettig ändå

Ute och övningskör så bilen krashar(...) Får hjälp av, utan tvekan, världens snyggaste poliser. Mammas första ord när bilen - tack vare en underbar pappa som kom på stört och hjälpte till -  äntligen kommit igång och paniken börjat gå över :
-'men guud vilka snygga poliser!! Vad gör vi nu? Ska vi råna en bank?'

det är inte lätt när det är svårt..

Okej, Ibland kan det gå fel när en väldigt tankspridd person som inte riktigt tycker om sånadär filmer när man måste tänka själv ser sånna filmer ändå. Det lixom läggs så mycket fokus på att försöka hänga med i alla smådetaljet att fokuset tas från det uppenbara. Idag kände jag mig lite sådär halvdålig när jag kollade på en sånfär film med mina fina vänner Richard och Martin, så pass halvdålig att jag tillochmed kom att tycka det var lite roligt själv sen i efterhand när jag insåg vad det var jag på fullaste allvar frågat om.
Vi såg inglorius Basterds, en film som är helt och hållet inriktad på andra världskriget och nazisternas roll i allting.  Efter ungefär en 40 minuter in i filmen visas en tavla med ett hatkors. Helt uppslukad i handlingen och med fokuset på att verkligen hänga med till hundra vänder jag mig mot grabbarna i soffan och frågar "Vad är detdär för symbol?". Det är först när de tittar på varandra och brister ut i skratt utblandat med en jäkla massa kommentarer som jag inser att "Okej Anna, nu var du faktiskt ganska dum"...

För snål för sitt eget bästa?

Ja det känns nästan lite så när man går in på JC-REAn och går in i provhytten med två par Jeans i storlek 24 (!) bara för att de säljs ut för 100 kronor styck (kanske inte så konstigt med tanke på att storleken inte är så efterfrågad). Inser ganska snabbt att det är ganska hopplöst att ens försöka få på sig dem men ger sig fan på att göra det ändå.
Står och drar och sliter av alla krafter i nästan 10 minuter ändå för att, tillsist, lyckas få de över rumpan och med mycket våld tillochmed knäppa knappen under total utandning och lungtömning. Plågas lite. Konstaterar trots det för sig själv att det kanske kan funka om man sitter med dem nån timme i badkaret eftersom man nånstans har hört att byxor kan töja sig lite då? Stragglar ännu en kvart för att få av sig byxorna igen samtidigt som svetten börjar göra sig synlig i pannan. Går till kassan och betalar, känner sig nöjd med kapet - 200 kronor för 2 par Jeans, det är fan inte illa!

Sommar i vintermörkret

Yesbox, en film till blev det ikväll eftersom Filippa var sällskapssjuk och kom över en stund när jag äntligen landat hemma. Sommar med Göran blev det så nu har vi suttit här i nästan två timmar och bara drömt oss bort till sommarens varma dagar och lustfyllda nätter, beklagat oss över det mörka kalla utanför fönstret. Inte ens snö som lyser upp, bara grått och svart och mulet och slask och blä och ush.. Nä asså fyyyyfan va jag längtar till sommaren nu, till varma dagar och bad mitt i natten- ta mig dit nu på en jävla fucking gång! 

Måste dock tillägga, även om den väcker lite ångest, att faaan va bra filmen är! Älskar hela Hey Baberiba jänget och deras humor slår fan sällan fel! Såg fresten idag på biotrailern att det ska komma någon liknande film snart, nån semesterfilm med samma jäng -inte en chans i världen att jag missar den!

-Durå, Äru miljösmart Göran?
-Ja, mjo. Jo men det skulle jag nog säga att jag är. Jag reser tillexempelt mycket sällan. Jag reser väl bara egentligen när... när jag ska någonstans.
- smaaart kille (y)


After Work

Så nu har jag precis kommit hem från Stan. Det var en hektisk dag på jobbet så kändes förbannat skönt att efter allt slit få möta upp Richard, Alex och hans tjejvän för att bara dyka ner och dö lite i biostolen framför den nya "Sherlock Holmes"filmen. Riktigt grym film som jag verkligen rekomenderar! Lite svår att hänga med i för någon som inte tycker om filmer där man själv behöver tänka dock men med hjälp av lite förklaringar och förtydliganden från killarna kunde jag iallafall hänga med på ungefär hälften av handlingen.

Coola effekter och Sherlocks underbara personlighet (som jag faktiskt tycker påminner väldigt mycket om en viss Johnny Depps emellanåt) gjorde dock filmen värd ändå - trots att den var lite för avancerad för någon som mer gillar det som enkelt går att placera och hänga med i. Bäst av allt var ju dock såklart Rachel McAdams, min favorit sedan Dagboken. Så snygg så man blir sne påt!


ett steg uppåt

Så har man fått sin första gynundersökning avklarad, hörde jag någon säga vuxenpoäng? :)

lyxkväll

Första kvällen på det nya året och jag har precis kommit hem från en långpromenad och gjort mig redo för att dyka in i bastun innan det är dags för lyxmiddag (oxfilé) med min käre mor och syster. Ingen dålig start på nya året, hyfsat lugn men jävligt värd! Tror resten av familjen uppskattar årsskiftet lika mycket som jag, vi kan bara bli starkare nu och just på grund av allting väljer jag att spendera denna första kväll med er, mycket kärlek!

nystart på riktigt, hej 2012

Nämen okej nurå.. Ett helt nytt år är här med nya möjligheter och nya utmaningar. Ett nyårslöfte har jag iallafall lyckats snickra ihop, jag ska ta tag i dethär igen. Bloggen, skrivandet. Som vanligt hålls kraven låga och jag är inte ute efter läsare utan bara efter själva friheten att få skriva av mig, nåt jag insett att jag faktiskt behöver för att hälsan ska ligga på plus.

2011 har nog utan tvekan varit det värsta året i mitt liv och iallafall mina närmsta förstår nog vad jag menar, och vilken lättnad det är för mig när jag äntligen kan säga att jag börjar om här. Ja det känns som att jag behövde komma hit för att verkligen kunna lägga all skit bakom mig och faktiskt starta om på ny kula så ja, nu gör jag det. Nu vänder jag blad till ett helt nytt kapitel. Nya vägar att vandra, nya platser att utforska och jag slänger stenarna som tynger i ryggsäcken. Rensar ut allt. Ryggan ska inte tynga mer, gammalt skrot ska inte förstöra längre. Nu är den tom och det enda som ska packas nu är nya upplevelser, nya erfarenheter och nya minnen. Nu jävlar ska här vandras!

RSS 2.0