I'm looking hard in the mirror, but I don't fit my skin


Språkmiss på jobbet

Ikväll på resturangen- ett större sällskap hojtar till för att beställa mat men eftersom jag inte fyllt 18 ännu så kan jag inte ta några beställningar.

De: "Excuse me, We would like a roun..."
Jag: "Oh just wait a minute and I'll go and find your waitress because I cannot take orders, I'm just fooling around"
De: "Emh, okey, thanks.. "

--> Definition av fooling around

Woopie, kände på en gång dära att någonting blev lite fel..

lycka kommer till den som skrattar

Ja nu ska jag ta tag i allting igen. Jag ska ta tre djupa andetag och sen ska jag samla ork och resa mig upp på fötter igen. Jag är trött på svagheten och självömkan nu, vet inte ens hur jag kom att hamna här från början. Men alla har sina perioder, det är så det är, det gäller bara att inte fastna. Man måste tillåta sig själv att må skrutt ibland, för att sen kunna rensa ut och lixom börja på ny kula. Nu kommer dessutom ett nytt år och därmed en chans att ta helt nya tag.

Jag ser fram emot ett nytt år med många härliga stunder och jag ska från och med nu börja ta vara på tiden igen, leva varje dag som om det vore den sista. Inte hålla mig inne i rädsla för att begå misstag utan istället våga ta chanser, våga riskera. Misstag och snedsteg är ju trots allt till för att man ska lära sig
Vill också slänga in ett litet tack till de som finns där för trots att det inte är mycket som krävs så betyder det de gör så förbannat mycket. Ibland behövs det inte så mycket mer än en famn och lite förståelse för att allt ska kännas mycket bättre och jag vill ge ett speciellt stort tack till Sandra som klampade in imorse bara för att ge mig en kram och till Cissi som kom förbi på pannkaksfrukost och massa OC. Tack fina människor för att ni finns och förlåt att jag varit världens okulaste människa nu ett tag men nej, nu jävlar, nu ska jag skärpa mig. Ja, nu är det dags för en nystart på riktigt

even the best falls down sometimes


Ibland önskar man bara att det fanns någon där, någon som förstod en när man inte ens förstår sig själv. Någon som bara fanns där, utan ord, bara en axel att gråta mot och en famn att begrava sig i. En trygghet att gömma sig bakom.

gråa dagar

Det finns dagar då allt känns lite tyngre och glädjen ganska avlägsen. När man går omkring med nån förbannat irriterande klump i bröstet som bara vägrar försvinna och när man känner nån tyngande tomhet i hela magen utan att riktigt veta varför. När man känner sig så förbannat ensam men ändå inte har lust att höra av sig till nån. Dagar då man bara vill lägga sig ner i nån snödriva, bara för att se om någon kommer för att hjälpa en upp. Om någon skulle ta sig tiden att stanna upp och komma med värme.

Jag vet inte varför men jag antar att det är någon svacka jag hamnat i för tillfället bara. Det blir så ibland. Men man får kämpa på och hoppas att det lättar snart. Hänga kvar vid ordspråket 'efter regn kommer solsken' och hoppas att det ligger nån sanning i det. Nu är 'klanen' påväg över iallafall och vi ska dra på någon film och gosa upp oss i soffan. ja, fan va glad jag är att dom finns. Ikväll behöver jag dem verkligen.

vad killar egentligen är ute efter

Hittade denna underbara lista på internet precis, listan över vad killar egentligen vill ha! Fan äntligen!! Som jag gått och funderat på denna mysteriets gåta.. känns underbart att äntligen få ett rakt och ärligt svar! Hahaha, klockren!


ord med innebörd av Winnerbäck

"Hon hade tappat allt igen, varenda mening, varje hopp
Hennes utsikt var en botten, hennes drömmar var en flopp
Men ändå, där vi gick, hon skratta till och prata' på och höll sig vaken"

"Du har din egen väg att gå, skit samma vilket håll
Det kanske blir en liten omväg men vad spelar det för roll
Alltid lär man sig väl nåt, det var väl så det skulle va
Det blir en massa spe och spott, men det är skit man måste ta

Varje stund, var minut, var sekund, Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett men det tar aldrig riktigt slut"

den bittra sanningen

Så sant så man blir depp, men samtidigt så sant så man kan skratta åt det
OkejOkej, man ska inte dra alla över samma kant och jag vet lika mycket som alla andra att dethär inte stämmer för alla. Men om sanningen ska fram så kanske det stämmer lite för bra ändå

trötthumor

Ännu en gång kan jag inte sluta flina åt min älskade Sandras underbara engelskatalanger! Vi sitter och kollar runt efter en systemkamera på blocket och hittar en helt okej från Canon som vi går in och kollar lite extra på. Sandra konstaterar snabbt märket på kameran och utbrister:

"Ja men detdär 'Kanon' är ju ett märke man känner till också" <- (Uttalat som i kanonkula)

girls movie night

Nu är sandra påväg över, det blir en mysig lugn kväll ikväll med med bara massa filmer och filtar och frossa i massa dumma filmer om kärlek som man hatar bara för att man älskar dem. Lipa & peka finger åt alla dumma tjejer i filmerna som ska ha sån förbannat irriterande mycket tur och alla killar som ska vara så förbannat fina och övermänskligt perfekta (förmodligen för att det är tjejer som skriver manuset antar jag..). Nej, jag fattar verkligen inte varför man glor påt när man bara blir irriterad för att det är så överdrivet bra..

Menmen i brist på annat får man ta vad man har och i ett hus med tre tjejer finns inte så stort utbud.. Dom kan ju faktiskt vara himla mysiga också och dessutom så lyckas en massa bär, smoothie och gott sällskap faktiskt kompensera upp avundsjukan och trånandet ganska fint :)

Sandra och sillen vallar gäss

Hittade denhär videon på sandra och sillen från när vi var vid långsjön nån gång för många år sen. Tyckte bara den var så jeckla härlig så jag slänger ut den, bara för sillens peddo-smile i början och hennes gungigung på benen i slutet! HahaHa

sas

Sitter nu med min älskade Sill och kollar runt bland massa gamla mappar med foton och filmer. Det är så galet underbart att bara sitta och bläddra runt bland gamla minnen. Se tillbaka och minnas, dra upp gammalt skrot igen bara för att det är i efterhand som det är som roligas. Och det är när man sitter och tänker tillbaka på saker som inte riktigt betydde någonting då som man inser av vilket värde det egentligen är. Ja för jag älskar bilder, de får oss att komma ihåg, att kunna se tillbaka, sitta och skratta åt saker man inte ens kommit ihåg att man nån gång gjort. Nej, dethär med nostalgi är förjävla underbart!
Jag vet att det inte blir att vi ses lika ofta nu sen vi bytt till olika skolor, men jag vill ändå bara säga att ni betyder så megamycket för mig trots allt. För jag älskar det vi har, den vänskapen vi delar. Den är speciell, riktigt galet knäpp är den, men den är också jävligt stark. För det spelar lixom ingen roll hur lång tid som skiljer oss åt, den slits inte. Den finns alltid där.



där orden tar slut tar musiken över

Jag är så lycklig! Firade jul med mamma, mormor och morfar idag eftersom dom kom hem från Kanarieöarna igår och äntligen (!) så fick jag min gitarr som jag gått och trånat efter så länge. Kan inte sluta le. Love It! Nu kommer bara nästa utmaning, - att lära mig spela.

dålig tjej

Fan, nej nu blir jag nästan lite trött och ledsen på mig själv. Det är nästan värre att försova sig till mellandagsrean än att försova sig till ett nationellt prov.. 

Jag och Sandra som hade planerat allt, suttit och lagt upp planen för hur vi skulle kunna komma in på Åhléns redan vi medlemsöppningen klockan 9. Planerat att vara där först av alla bara för att kunna lägga vantarna på de absolut bästa rea-grejerna och kunna strosa omkring lite innan resten av hela Sveriges befolkning också hunnit ta sig in till stan. Men nej, duktig som jag är ska jag lyckas försova mig på årets viktigaste dag.. *suck* nä ibland blir jag faktiskt bara så trött på mig själv.

ta mig bort, ta mig till narnia

Bio blev den perfekta avslutningen på en annars ganska seg dag, tack vare Nicklas som tog initiativet och bokade biljetter till Narnia-Premiären! :) Himla mysig film, fast det det tycker jag åandrasidan om alla Narniafilmerna. Dom har ju lixom hängt med se man varit liten men ändå inte lyckats tappa dendär förmågan att fängsla, vilket jag tycker i sig är himla imponerande.

Extra fängslande är dom ju faktiskt nu också när Ben Barnes kommit in i bilden som Prins Caspian. Jag vet inte varför, han är inte så mycket min typ i övrigt, men förmodligen är det hans karaktär, hans chramiga leende och hand riddardräkt som får honom att verka så galet fin och samtidigt jäkligt manlig. En uppskattad kombination!

Men nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till årets absoluta höjdpunkt- mellandagsrean! Jag och Sandra siktar på 08:35 tåget in till stan eftersom Åhlens har medlemsöppet från 9(!), vilket fresten är om mindre än 6 timmar insåg jag nu.. ostabilt. Nej nu måste jag sova! Puss och godnatt!

Ghlögghen

Haha, pappa påminde mig igårkväll om detta underbara gamla klipp som jag nästan lyckats glömma bort. Ett gott skratt förlänger livet och alkohol gör så man skrattar! Here you go!
- "Jag tillochmed löste rebusen först av alla" Hahaha, stolt och duktig kille!!

julaftonskväll

Har varit dåligt med uppdatering nu ett tag men jag hoppas kunna bättra mig, bara varit så mycket kaos nu innan jul. Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg för att resumera min julafton innan jag kryper i säng nu :) Var en himla mysig kväll, trist att faster var sjuk bara så kusinerna inte var här. Men jag och min syster klarade oss ändå ganska okej med hjälp av två pratglada munnar (glappkäftar som de brukar kallas) och två gitarrer :)

Fick en himla massa fina saker också och är riktigt nöjd med kvällen även om jag ibland kan tycka att julafton känns ganska överskattad. Fast nej, den har ju sin charm den också. Kalle anka, glögg och ett bord fullt av mat, och julklapparna såklart! Charmlistans toppare! Vann dessutom över min käre far på buzz vilket gav kvällen en extra fin avslutning! ; haha. Nej nu ska jag krypa i säng så jag orkar upp imorn! Här kommer iallafall en liten lista på vad jag fick ikväll! Godnatt!

mindre lyckat..

&Idag var det julbak som gällde, jag och min syster hade ju planerat att göra en massa julgodis och lägga i korgar till de släktingar det var svårt att hitta paket till eftersom vi såg det som en ganska fin gest som ändå inte skulle kosta för mycket. Tji fick vi. 400 gick hela kalaset på, plus kostnader som kan komma att tillkomma som följd av eventuella hjärt- och lungproblem i framtiden. För ja, det gick ju inte sådär jättebra.




I brist på köksvanor så hade vi väldigt höga mål när vi satte igångt, 11 olika recept hade vi fixat och planeringen var att hinna med alla. Men med en tidsmarginal på två timmar så resulterade hela bakningen i ganska rejäl kaos..

Ganska uppenbart så hann vi inte med allt och bara det var ju ett minus i sig med tanke på allt vi lagt ner på ingredienser. Å inget av det vi väl fick till blev väl egentligen som det skulle utan antingen så blev det för kladdigt, för hårt eller så smakade det för mycket aska helt enkelt. På köpet lyckades vi dessutom bränna sönder en kastrull samt elda upp en plastbytta. Nej, systrarna plogfeldt är nog inga hemmafruar att rekomendera...

haha, härligaste kvällen-innan-planeringen!

Grek skulle ikväll vandra över för att hämta sin mobil som han glömde när gänget var här och kollade Harry Måndags, men så blev det inte. Nu måste jag dock bara slänga ut dethär underbara meddelandet jag nyss fick av honom för jag tycker det var så himla fint skrivet! Hahaha, du är allt bra rolig du Grek


låter som en dag att se fram emot! :) Haha och grek om du ogillar att jag viker ut dig såhär så hojta till! Nemen nej nu ska jag krypa i säng så jag vaknar upp nångång! haha, puss och godnatt!

Sällskapssjuk

Har nu ringt sandra 4 gånger inom loppet av 3 minuter, tycker hon borde skynda sig hit


Samtal 1
Sandra: Ahejdee Sandra
Jag: Hej tjejen, vad gör du?
Sandra: Kollar 'vem kan slå Filip och Fredrik'. Du då?
Jag: Aha, haha jag kollar 'Sunes jul på youtube'. Kan jag komma över?
Sandra: Aa bara komma!

Lägger på och hinner precis lägga ifrån mig mobilen innan jag tar upp den och slår numret igen:

Samtal 2
Sandra: A hej de e Sandra
Jag: Hej vad gör du?
Sandra: Jag kollar fortfarande Filip och Fredrik.
Jag: Aha, du kan inte du komma hit istället?
Sandra: Okejrå, jag ska bara kolla klart, det är slut om 20 minuter, sen kommer jag ! :)
Jag: Okej super!

Lägger på, väntar ca 10 sekunder och slår sedan numret igen

Samtal 3
Sandra: Ja Sandra här
Jag: Hej vad gör du?
Sandra: Kollar Filip och Fredrik, fortfarande...
Jag: Aha, men du vilken film ska vi se?
Sandra: Jag tar med dendär "Dumpa honom" som jag snackade om, blire bra?
Jag: Ja men det blir perfa! Super! Hör av dig innan du går då
Sandra: Aarå, puss

Lägger på, lägger ner mobilen, tar upp den igen.

Samtal 4
Sandra: Aa..
Jag: Hej tjejen! Vad gör du?
Sandra: Gissa..
Jag: Filip och fredrik?
Sandra: Mm..
Jag: Aha, när är det slut? Skynda dig då för jag är sällskapssjuk
Sandra: haha jo anna jag märker det......

julkänslor på g

Julshoppingen gick över förväntan och jag känner mig riktigt nöjd. Nu är jag bara i denhär jobbiga fasen när man inhandlat julklapparna men måste vänta med att få ge bort dem, jag vill ge dem nununu! Det finaste med julen är ju faktiskt trots allt att hitta någonting riktigt bra att ge bort till någon man tycker om, bara för att sen få vara med och ta del av uppskattningen när dom väl öppnar det :)

Nu sitter jag här hemma och glor Sunes Jul, är himla mysigt och jag får upp julkänslorna mer och mer :)

jullov!!!!

Jag har aldrig någonsin varit i så stort behov av att vara ledig, aldrig varit så trött på allting.. Men så tillslut, äntligen så kom den, Ledigheten! Och nu tänker jag bara luta mig tillbaka & andas, släppa alla måsten och alla krav. Eller snart iallafall... först måste jag med sandra in till stan för att inhandla de sista julklapparna, sen kan jag slappna av ;) Nu måste vi kila för att hinna med tåget, gud vad jag ser fram emot en enormt massa folk inne i stan idag...suck.. Nejuste man ska se det positivt. Som det stod i diktsamlingen vi fick i skolan ; "När trängseln skrämmer, kalla den gemenskap". Ja nu känns det bättre! Haha återkommer senare! Tjo!

Musik!

Nu har jag fixat ihop en lista med mina absoluta favoritlåtar och ni som känner mig vet att jag verkligen brinner för dethär med musik. Framförallt gillar jag såna låtar som lixom är lite okända och inte sönderspelas på radio dagarna i ända om och om igen.

Så har du lite tid över så klicka in här för att komma till listan, vissa känner du nog igen och andra inte. Ta dig en minut bara så kanske du hittar en ny vinterfavorit som kan få dig att le lite extra nu när det är dags för jullov och det faktiskt finns lite tid över till att bara luta sig tillbaka och lyssna.

I'll show you mine if you show me yours first


Let's compare scars, I'll tell you whose is worse

psykologiplugg (:

Sitter med psykologin nu och trots att jag känner mig en aning stressad med tanke på tidsmarginalen så kan jag inte låta bli att småle lite. Jag läser om 'Singelklaner' - vänskapsjäng som håller ihop på en nivå som ligger lite över- och skiljer sig ganska rejält från vanlig vänskap. Det handlar inte om gemensamma intressen utan snarare om ett jäng helt olika människor som håller ihop utan att de egentligen har någonting gemensamt som binder dem samman. "Lite som en självvald familj" står det i texten. Känner man igen sig? Kanske en aningens aning :)

Klicka här för att se hela artikeln


Påtal om det så är klanen på ingång nu, vi kör på filmkväll ikväll :) Jag fårla sitta på golvet och kämpa vidare med min psykologi. Ett halvt öga på uppsatsen och ett halvt på filmen, dethär kan bli intressant!

pluggresumé

Fasen, kemiprovet gick åt skogen... Antar att jag bara har mig själv att skylla för en ganska kass insats vad gäller pluggandet innan. Trots att jag spenderade stor del av helgen hemma för att plugga inser jag nu att jag kanske borde öppnat boken också.. Men det blir så. Jag känner på nåt sätt att gränsen är nådd nu för vad jag kan pestera under en termin, känner mig som en urkramad disktrasa, jag har lixom ingenting mer att ge.

Så min plugg-eftermiddag blev inte så högt över förväntan heller, jag återger den i korthet:

"hemma, nejfan skärpning, nu måste jag verkligen skriva psykologin, den ska vara klar ikväll.. fasen va segt... nej men jag orkar inte... vafan, det är lov snart, jo kom igen anna du orkar visst! ...fast nej.. gränsen är nådd, orken är slut, jag kan inte fokusera. Måste. Men nej, blä... Men OJ, Titta ett läppstift! Oj va roligt! Jag har ju aldrig läppstift, jag måste prova! Åh va roligt här är en massa gammalt smink! ProvaProvaProva, KladdaKladdaKladda! KulKulKul!!..
Nä va kul man kan ha, och vad tiden går fort när man har roligt..,  Oj och nu var det visst mat. Ojdå, aja jag får plugga sen istället. Efter maten, eller nåt.."

skadeglädjen är största glädjen

Måste bara slänga ni videon på min syster som jag hittade i ett gammalt fotoalbum idag, från skidsemestern vintern 2008. Hon har hamnat en aning snett i backen och försöker ta sig tillbaka till spåret medan storasyster roat står och tittar på med mobilen i högsta hugg!

Lägg märke till hur hon korsar skidorna i slutet för att inte glida, hahaha smart tjej!

svenska hjärtan

Lasse Lindh är verkligen ingen toppfavorit, snarare tvärt om, men ni känner mig. För mig är det inte tonerna som spelar roll utan det är orden. Och texten är faktiskt förjävla bra helt enkelt!
"Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen 

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag
Hela underbara, unika jag. Inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så? "

jag vill ha sol!!!

Nu har min mor landat i Turkiet och här sitter jag vid mitt skrivbord, med högar av läxböcker och jag blir helt grön av avund. Jag vill också bort! Jag vill ha sol! Visst, vintern har sin charm men just nu känner jag bara för sol, värme, massa gott folk och en brasa vid stranden. Jag vill ha sommaren i all sin enkelhet! En grillplats vid vattnet och en himla massa gitarrspel.

Jag vill ha färgerna, alla färger som ger ny energi! Istället för vit snö och grå himmel vill jag ha det gröna gräset, den klarblå himlen, de färgglada blommorna! Jag vill känna mig fräsh, jag vill vara brun och jag vill klä mig i färger som är så färgglada att dom inte ens går att namnsätta! För jag behöver ljus nu, behöver färger, behöver gott sällskap, behöver få känna mig fri och levande! Det gråa vädret, mitt rum med de stängda fönstrena och högarna med läxböcker gör mig tokig nu. Jag känner mig så förbannat trött på vardagen. Kommer behöva spendera hela lovet på terapi om det fortsätter såhär.. Och nej jag är inte bitter, bara lite avis och väldigt trött..


Two is better than one

Jag får panik, det spritter i benen och jag kan inte fokusera på nånting alls. Sitter med högen av läxböcker och får huvudverk av allt jag vet att jag måste göra. Ändå gör jag ingenting. Jag är för rastlös. Känner mig som en såndär snubbe på film, som kämpar i öknen utan ork, hasar sig fram lägst sanddynorna och hela tiden upprepar frasen: "..måste.. ha..vatten!, jag..måste. ha..vatten.".

Ja, jag känner verkligen hans desperata längtan, delar den, för här sitter jag vid mitt skrivbord och glor in i väggen, rastlösheten tynger obehagligt i hela kroppen. Samma mening ekar i mitt huvud om och om igen: 'Jag.. Måste.. Ha.. Sällskap!.. Måste.. Ha.. Sällskap!''. Skulle vilja ha någon här att vara ensam tillsammans med för som man säger : ' tillsammans är man mindre ensam', och ensamhet är inte en av mina starkare sidor.. Nej, jag är verkligen ett flockdjur

skin som den sol du är

Blir ett litet kärleksinlägg idag, tillägnat min fina Therese, bara för att jag insett nu när hon varit sjuk hela veckan hur mycket roligare hon gör hela min vardag genom att bara vara närvarande i den. Är så glad att hon finns så jag vill faktiskt tillägna henne några textrader ur en av hennes egna favoritlåtar, 'Skin' med Ras Cricket, bara för att texten verkligen stämmer in. En massa pluttenuttgullegosgullkärlek till dig Therese, jag vet vi ogillar sånt men det är ju trots allt riktat i rätt riktning så då är det ju faktiskt lite halvokej ;) haha, nejmen himla glad att du finns! puss <3

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta,
Hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.


självdisciplin here I come!

Sitter faktiskt och gör mig natteklar nu, klockan är bara halv 11(!) och jag känner mig så galet stolt! Är inte ett duggaste dugg trött men här sitter jag ändå och gör mig klar för sängen!

För varje morgon när jag vaknar alltid samma tanke: "Näfan, ikväll går jag och lägger mig klockan 8!". Men varje kväll samma sak, datorn tar uppmärksamheten och vips så har 4 timmar farit iväg och när jag tänker tillbaka så minns jag inget vettigt jag gjort överhuvudtaget.

Men nej, ikväll tar jag mig i skinnet, nu ska jag bara slå en pling till Cissi och sen släcker jag lampan! Sätter nog dessutom en maxgräns på samtalet till 30 minuter +/- 10, snacka självdisciplin! Ja för jag kände faktiskt idag när jag sov mig genom större delen av kemin att det behövs lite fokus nu, det är bara en vecka kvar ju så nu jävlar satsar jag på att köra järnet in i det sista för att sen kunna luta mig tillbaka och njuta av ett välförtjänat lov! ;d
G'night People! // Duktiga Tjejen

porträtt av mig, målat av min far

Har fått lite reaktioner på min träningsmani och min övriga livsstil på senaste tiden & ikväll satt jag ner med min käre far för att prata lite om anorexia, inte för att det är något problem så utan för att det bara kom på tal, och han skulle visa mig hur man påverkas av vad man äter. Han målade en fin bild för att illustrera och började förklaringen med "här är du och..."
Ja, ni ser ju själva. Snacka om pedagogisk farsa! Som dessutom tillägger ".. fast nej, så stora bröst har du ju inte riktigt". ...Yup, nu känner jag mig mycket bättre till mods! Hahahaha,

sune!

Nu känner jag mig faktiskt duktig! Var på Mattecenter med Johanna idag för efter många tidigare bortförklaringar kände jag nu att det var dags att ta tag i mitt liv och faktiskt fokusera. Nu i slutrushen gäller det ju faktiskt att ge den sista energin som finns kvar för om bara en vecka (!) kommer ett väldigt efterlängtat jullov och man får möjlighet att ladda om batterierna igen! :)
Satte mig för att plugga nu med men som vanligt går det inge vidare med datorn i närheten.. Menmen har ju faktiskt gjort lite av en insats idag så känner att jag inte riktigt orkar få ångest ;) Hittade dessutom dessa gamla "sune-filmer" och jag kan inte sluta flina! Dom är förjävla goa!
En massa nostalgi och HumorHumorHumor!!
Hahahhaha! Håkan och Sune är så jävla bäst! Jag blir ju nästan lite småförälskad! xD

lillebruur <3

Ja, jag måste faktiskt ännu en gång få tjata vidare och säga att jag älskar min lillebror så fantastiskt mycket. Jag måste bara få ur mig hur mycket jag verkligen älskar hans skratt, älskar hans glädje, för det värmer mig ända in i hjärtat att se honom lycklig. Och jag har tänkt på detdär, jag kanske inte är i så stort behov av nån annan- jag har ju faktiskt Kevin. Och ibland när jag saknar dendär känslan, känslan av att vara behövd, så kan jag se på honom, bära upp honom, hissa honom i luften - bara för att få honom glad. För jag kan höra i hans skratt, se i hans ögon, att nånstans så behöver han mig lika mycket som jag behöver honom.

jag behöver någon som behöver mig

Jag vet inte varför men idag var en såndär kväll. Idag kände jag mig av någon anledning väldigt ensam. Samtidigt hade jag inte någon som helst lust att höra av mig till någon. Hade faktiskt inte riktigt ork till nånting alls. Suttit i min säng med gitarren i knät och bläddrat runt på spotify konstant i snart 3 timmar och jag inser nu att jag kunde gjort mycket mer värt på denhär tiden men nu är det ju lite försent att ändra på det.


Önskar faktiskt ibland att jag hade någon som sa till mig när jag börjar slösa tid på ingenting alls, någon som fanns där och tog vara på min tid åt mig istället. Någon som tog vara på mig. Fast jag antar att musiken är min pojkvän nu och jag ska väl inte klaga på det heller antar jag, den finns ju trots allt alltid kvar och den är både mindre krävande och lättare att förstå sig på än en kille. Den finns lixom när man vill att den ska finnas och man kan välja lite själv. Dessutom kan den faktiskt lyckas få en på bättre humör ganska ofta, hittade tillexempelt denhär gamla låten och började på en gång le åt massa gamla minnen som dök upp. Jorå, musiken funkar, vet inte ens om jag vill ha mer, men ibland kan jag ändå känna en saknad av närhet. But I guess that's normal.

Matchbox twenty - How Far We've Come

Lucia!

Tiden går fort! Nästan läskigt fort! Det är redan lucia och jag fick verkligen julkänslor på riktigt idag när jag slog på luciatåget i bakgrunden medans jag gjorde mig iordning. Är ju så tråkigt med luciatåg men samtidigt himla mysigt!

Nu ska jag kila till skolan för att se ett till, fast denhär gången live! Ser fram emot att få se min fina Therese i vitt nattlinne och äntligen få höra hennes solosång på låten hon gått och klagat på de senaste två månaderna!

Haha nu måste jag rusa men slänger in en liten julhälsning från oss Plogfeldtare! Ha en riktigt fin dag med mycket pepparkakor och julkänslor! Puss! 

julklappsshopping

Ja, nu är det faktiskt mindre än två veckor kvar till jul och förberedelserna har börjat på riktigt! Idag var det först dags för julkorts-fotografering, vilket var ovanligt intressant med en liten Kevin som tyckte det var väldigt svårt att le på beställnings, och sedan bar det av till skärholmen med Sandra för att kolla julklappar.


Varje år samma visa, varje år går man och tänker redan i september att ‎"i år ska jag inhandla julklapparna i tid så jag slipper julrushen de sista veckorna!" -Sureeright, aldrig att man gör. Nej man går och tänker på hur duktig man är för att man planerar så bra och plötsligt har tiden rullat på och det är bara två veckor kvar till julrushen ändå, och man hamnar mitt i hela maraton-ruset ännu en gång.


Åkte iallafall in för kändes onödigt att dra på det ännu längre och jag hittade faktiskt en del fint! Dock verkar det på mitt julhandlande idag som att majoriteten av alla paket under granen i år kommer vara märkta med texten "Till Anna Från Tomten". Det är ju nästan komiskt att det alltid blir samma visa där också, år efter år, att när man väl åker in för att handla julklappar till alla andra så är ändå det mesta av det man kommer hem med i slutändan till sig själv. För man tänker "det är ju ändå jul så dethär blir min julklapp till mig själv". Sen tänker man det igen och igen och igen och igen...

Men jag kände faktiskt att jag var himla värd en massa julklappar idag så har ingen större ångest. Varit så mycket i skolan på sista tiden att lönen i princip legat helt orörd på kontot hela månaden. Har dessutom fortfarande en del plugg kvar så det blir lite som små "fortsätt-kämpa-på-presenter" också. Men snart är det över! En och en halv vecka kvar i skolan nu och sen är det LOV! Damn va skönt det ska bli!!

dissar lördagspressen

Nu sitter jag här, i min säng, framför datorn, med min systers gitarr i knät. Det är lördag och jag har precis sovit bort nästan 2 timmar av veckans enda riktigt värda dag. Jag tror dethär är första lördagen på nästan ett halvår om inte mer som jag bara sitter ner, själv, utan att göra någonting, utan riktiga planer och därmed också utan stress. Nånstans är det ju lixom inprintat i huvudet att lördagar är heliga dagar. Man måste göra saker, måste uppleva saker, ta vara på ledigheten och utnyttja den till max. Men fan, idag kändes det så avlägset, jag var så trött. Först en hård vecka i skolan, sen en ganska sen kväll igår och på det 4 timmars jobb mitt i julrushen idag. Hann precis slänga i mig lite mat och knappt ner under täcket innan jag stupade i säng.

Men nu har det som sagt gått två timmar så nu ska jag samla mina krafter och resa mig upp ur sängen för att ta bussen till Therese och möta upp Therese, Elsa, Grek, Oscar, Axel och Nicklas. Blir nog en lugn kväll för oss ikväll med lite film bara och jag kommer förmodligen somna i soffan om inte filmen är omänskligt bra och lyckas hålla mig vid liv några timmar till. Haha ha en bra kväll så hörs vi! Kram!

det gick bra tills musiken tog över

Nu bröt jag mitt löfte men har ändå jobbat på ganska bra tycker jag. Men detdär med plugg är faktiskt himla klurigt! Kommer man igång så kan det flyta på ganska bra men det är mycket runtomkring som tycker om att distrahera. För det första måste man alltid ha något att tugga på, varpå jag idag öppnade ett helt nytt tuggummipaket och proppade in alla tuggummin i munnen på en gång. Höll mig på banan i nästan 2 timmar tills det tillslut kändes som att jag bara satt och tugga en stor klump papper. Reste mig för att spotta ut pappersbollen vilket resulterade i nån timmes gitarrspelande och efter det en liten tupplur eftersom sängen såg så galet skön ut!

Grek ringde och väckte mig sen som tur var så efter ungefär en halvtimme i telefon var jag på banan igen! Nu fastnade jag dock vid datan lite bara för att jag skulle in och fixa musiken och som vanligt lyckas jag försvinna bort i alla låtar och texter.
Slänger in en av låtarna som just nu toppar min lista, bara för den är så galet fin. En låt som verkligen fastnar men ändå inte tjatar sönder sig själv, en låt som tillåter en att bara luta sig tillbaka i vintermörkret och fantisera sig bort om allt och ingenting. Här har ni Maria Mena med låten 'all this time'! Enjoy!

"you self destructive
little girl
pick yourself up
don't blame the world
so you screwed up
but your gonna be ok"

nefan, nu kör vi!

Jag halvjoggar hem från skolan av ren stress för att jag vet hur mycket plugg jag har att ta tag i och jag vet att ingen tid får gå förlorad för den jag har räcker knappt till ändå. Fixar snabbt som attan en kopp te och laddar en stor tallrik fruktsallad för att hålla energin och koncentrationen uppe. Jag vet hur mycket jag måste plugga, hur viktigt det är att jag tar vara på tiden!


Men ändå så är det första jag gör när jag kommer in i rummet att klicka igång datorn, det går av ren reflex. Och sen kommer alla "jag ska bara kolla...." och vips så har det gått 6 timmar utan att jag fått nånting vettigt gjort överhuvudtaget. Men nej, idag ska jag bannemej va duktig! Nu stänger jag ner allt och lägger 100% fokus på fysiken. Får jag det gjort ikväll så är det ju faktiskt över imorn och sen är det dessutom helg igen! Ser dessutom ut att kunna bli en himla trevlig fredag till på köpet! Så nu jävlar nu dyker jag ner i fysikboken, med ett löfte om att idag ska jag ta det på fullaste allvar! Önska mig lycka till!  Kram !

filmtips!

Till er som missat filmen "A Walk To Remember" : Ni MÅSTE se den!
Visst är det en himla massa kärleksdravvel men trots det en jävligt bra film som faktiskt skiljer sig en del från andra överkänslosamma kärleksfilmer. Den är känslosam visst, men den är annorlunda också och den går rakt in i hjärtat, tro mig!  Hittade precis detta underbara klipp från Januari för snart 3 år sedan, när jag fick äran att visa Sandra & Sillen filmen för första gången. Hahaha!
Måste bara säga att jag älskar Sillens upplägg om liknelsen med 'att odla ekologiskt'
- "Det är som korna när man odlar ekologiskt, dom får iallafall ett lyckligt slut"

<3

R KELLY - the storm is over now
" The storm is over
and I can see the sunshine,
I can feel Heaven "

nu snackar vi självdiciplin

Så kom årets höjdpunkt ännu en gång- Skolkatalogen! SOm jag har längtat! Började nästan fundera på vartsjutton den hade tagit vägen men så idag äntligen damp den ner i brevlådan. Men det är väl satidigt bra typiskt också, att enda dagen jag verkligen planerat att plugga häcken av mig så ska den komma. Den har dröjt så pass länge nu att den borde kunnat dröja två dar till men nej, klart att det inte ska få gå helt smärtfritt. Sitter nu och försöker plugga fysik medans skolkatalogen ligger placerad på byrån i andra änden av rummet, den glor på mig, stirrar på mig.. kallar på mig....  jag måste kolla lite. bara lite... bara på några foton.. bara bläddra lite.. nejfanjuste - jag. måste. plugga. fysik..


tankar vs händelser?

Insåg precis att det blivit väldigt lite händelser i bloggen på sista tiden och galet mycket tankar. Inser också att det kan vara lite halvsegt att läsa och jag ber om ursäkt för det, men saken är den att det är så kaotiskt mycket plugg nu såhär innan jullovet så jag har inte så vidare mycket till liv nu under vardagarna och på helgerna är det så fullt upp så jag hinner knappt med att skriva.

Men jag ska försöka bättra mig lite framöver så inte bloggen blir så tung och deprimerande hela tiden. Haha faktiskt mår jag ju himla bra så vet inte varför det ens blir så, men hursomhelst ska jag ta tag i det och dra ner på antalet överseriösa inlägg. Eller vad tycker folket som läser? Jag har ju faktiskt märkt tidigare att läsarantalet brukar stiga ganska fint när jag skriver i samband med att jag inte mår på topp? Ni kan svara anonymt om ni känner fört, vill bara få en uppfattning för att veta om jag ska börja hålla mina tankar till mig själv istället, jag är ju som sagt lite av en drömmare så tankar och funderingar är inget jag lider brist på tyvär, haha 
Ändring ska det bli hursomhelst, från och med.. NU; kram!



hela tiden vill man ha

Man vill ha, man vill ha, man vill ha. Spelar ingen roll hur mycket man får, man är ändå ständigt på jakt efter mer och mest av allt vill man ha sånt man vet att man inte kan få...

 Varför är det så egentligen? Varför ska det vara så jäkla svårt att bli nöjd? Se till vad man har istället för vad man önskar sig? Jag säger inte att man inte uppskattar det man har, det är bara det att man alltid vill ha mer och man ska alltid lyckas fastna för jakten på det som är utom räckhåll. Vi lever för utmaningarna och vi strävar efter mål vi är medvetna om att vi aldrig kommer nå, det är det som för oss framåt. Ibland klarar vi utmaningarna och det gör att vi växer, vi känner oss stolta, men oftast bara för en kort stund för snart har vi hittat en ny utmaning, ett nytt mål, och ännu en gång får vi samla alla krafter lägga all fokus på att lyckas.

Visst är det viktigt med mål, men jag tror att nånstans på vägen, mitt i vår ständiga strävan, kan vi ibland glömma bort allt vi faktiskt lyckas med. Någonstans på vägen kan all denna längtan efter mer få oss att gå miste om vad vi redan har. Vår kämparglöd kan förvandlas till en känsla av otillräcklighet istället för stolthet. Så tänk efter nästa gång du känner ett du inte räcker till, tänk efter och se på allt du faktiskt lyckats med istället! Tillåt dig själv att känna stoltheten


trötter signar in

"Jag blir oinspirerad och ledsen, av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken,  precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå"

Ord till känslor av käraste Winnerbäck ännu en gång. Blir inget längre inlägg ikväll för nu ska jag börja glo igenom fysikboken. Ärligt så har jag inte ens öppnat den fören nu.. jag vet inte hur jag lyckas men det är som att ångesten ja känner över att jag måste plugga gör att jag håller mig borta från allt, istället för att bara sätta mig och ta tag i det. Nej jag har sagt det förut och jag säger det igen : Framöver ska det bli skärpning!

In my heart and on my head


allting kan gå itu

Ska krypa i säng nu för även om jag har en megalång sovmorgon imorn så tänkte jag faktiskt försöka hinna kolla igenom kemin en sista gång innan jag kilar till skolan. Har glott ikapp julkalendern nu för att försöka bli lite trött men utan större framsteg, men får nog ta och tvinga ihop ögonen så somnar jag nog så småningom. Måste bara skriva lite nu, och jag varnar för ett ganska långt och ovesäntligt inlägg..

Råkade klicka mig in på youtube när jag skulle stänga ner datorn och fastnade i lite olika nostalgiklipp från barndomens dagar och hittade då ett som jag nu glott på inte mindre än fyra gånger på 10 minuter, det är från min absoluta favoritfilm när jag var mindre, - "Eva & Adam".
Samtidigt som jag inte kan sluta le åt hur mycket jag tycker om filmen så känner jag hur det plötsligt dök upp en himla massa känslor. Jag vet inte varför men satan va det känns. Jag älskade denhär låten som liten och jag minns hur jag och Sara alltid, och då menar jag alltid, satt i baksätet på bilen och sjöng den om och om igen, spelade ingen roll om vi åkte till värmland eller till ica stuvsta, vi avgudade den och jag tror den texten var en av få vi faktiskt kunde helt utantill.

Därför är det så märkligt att jag nu, nästan 10 år senare, berörs så djupt när jag hör den. Som att jag för första gången lyssnar till vad den säger, lyssnar och förstår på riktigt. Sitter med texten framför mig nu medan jag lyssnar på låten om och om igen. Jag vet inte vad jag ska säga... Det är läskigt hur djupt den tar. Jag har en kärlek till musik, en enormt stark kärlek som är ganska svår att förstå sig på, men det är för att det ibland känns som att musiken är det enda som verkligen förstår. Förstår och kan sätta ord på allt, stötta och trösta. Man får en känsla av att nån upplevt samma sak som en själv och det stärker. Berör.


Här kommer iallafall klippet. Och jag slänger med texten också bara för att.
Eva & Petra- 'Allting kan gå itu men mitt hjärta kan gå i tusen bitar' - enjoy
ps. jag måste bara erkänna innan jag avslutar:
Annikas pojkvän ger mig gaaaalet med gåshud.
Fasen va fin! Haha, nu kryper jag i säng! Natti!

fejna sheyur

Jag är inget direkt fan av puttinuttepullegull-texter men vill ändå bara slänga in ett litet "Tack för att ni finns" till de två töserna Therese Guldbrandzén & Elsa Stridsberg. Bara för att dom betyder en himla jäkla massa för mig och för att jag insåg det efter ännu en finfin helg! :) Så nu var det gjort, nu återgår jag till kemiboken.. haha wish me good luck, puss!

djupa tankar om nuet & dået

Jag har tänkt mycket idag, det blir ju lätt så när man ska fokusera på plugget.. Jag kom att tänka en del på dendär sommaren för två år sen, nu efter det att jag kollade igenom Sandras dator på massa gamla bilder tidigare idag. På hur jag saknade den, hur allt var så jävla bra då. På hur jag skulle kunna ge vad som helst, göra allt som stod i min makt för att komma tillbaka dit igen. Men så började jag tänka lite till och insåg att det trots allt kanske inte är så dumt nu. Kanske vill jag inte tillbaka. Det är en fin vinter i år och jag lever trots allt ganska gott för stunden, med fullt av människor som betyder så grovt förbannat mycket för mig att jag inte vet vad jag skulle vara utan dom. Folk som jag kommit närmre under de senaste åren och som kommit att betyda obeskrivligt mycket i takt med att saker hänt och tiden tickat på. Tänkte till och kom fram till att kanske lever jag ganska gott nu trots allt. Med tanke på att jag för ungefär fyra månader sen var obehagligt nära att ge upp hoppet helt. När hela mitt liv lixom rycktes ur händerna på mig och jag tappade all vilja till att ens försöka bygga upp ett nytt, saknade tron på att jag någonsin skulle lyckas med det ens om jag försökte.

När jag tänker efter nu så inser jag att jag kanske lyckats med nånting. Lyckats hitta en väg igen. Lyckats lyfta blicken en aning. Jag har faktiskt inte sett på det så innan, inte så klart. Kanske har jag efter många steg framåt kommit någon vart, hittat någonting. En stig som leder mig framåt. Och kanske har allting som en gång förstörde mig istället blivit till nån form av erfarenhet. En styrka som kan hjälpa mig i framtiden. För det var som att jag blev väldigt medveten om det idag, att det finns en framtid för mig precis lika mycket som för alla andra


fuck måsten..

Blir så förbannat trött på allt plugg, på allt jag borde tagit tag i. Som jag verkligen borde ta tag i nu. Allt jag verkligen inte orkar med! BLÄBLÄ! Spyr på allt just nu, alla måsten. Paniik! Blä på Skola & Plugg, FysikKemiIdrottKemilabbrepportPsykologiinlämning, och på det Julklappsinhandling och jobb.. Nej fan va skönt att det bara är tre veckor kvar innan lovet, men samtidigt ångest för det och för att tiden går så fort när man faktiskt behöver den. Stressfaktor på hundramiljardertusen nu! inte bra.. trött... Tur att Sandra tjatar på mig så jag får lite gjort. Och påtal om det ska jag fortsätta nu. suck. Orkar inte...

änligen!

Äntligen har Sandra landat hemma igen! Jag har saknat henne så massor och nu känns allt lite sådär bättre igen. Sovit bra inatt dessutom med min andra hälft tätt intill :)


Hittade dessa fina bilder från förra sommaren på hennes dator precis och de fick mig nästan att börja sakna allt! Jag vill ha sommar igen!  Jag vill vara brun och fräsh igen! Och jag minns dom tiderna, tiderna som var då, när allt kändes så mycket mer okomplicerat. Fast kanske också mer händelselöst?  Nej hursomhelst, - Sandra dödar mig om hon ser att jag la ut domhär så nu signar jag ut fort som satan innan hon ser! Men återkommer senare! puss!


ett snabbt godnatt

Enormt fin dag dag! Långpromenad med Filippa, umgänge hos lukas, fika hos pappsen, Bio med Axel- harypotter, for från heron och vidare till en filmkväll med jänget framför en galet bra film som jag inte kommer ihåg namnet på. Nu kom jag precis och väckte min efterlängtade Sandra. Hon öppnade dörren och stupade sen i säng igen. Jag fryser lite efter en promenaden hem från Therese med Nicklas och Tommy så nu kryper jag ner under ett varmt täcke i en uppvärmd säng nära någon jag tycker om. Underbart! Och studiedag imorn! Somnar med ett leende på läpparna ikväll.. Godnatt fina folk!

G'night

En fyjälva härlig kväll! Tack gott folk!

Vi tycker om Anna. Väldigt mycket!

Therese och Elsa signar in! Anna står i duschen så vi tar tillfället i akt och härjar lite här på bloggen. Elsa konstruerar ett eget kylskåp vid Annas fönster och jag snörvlar som en liten babian. Ikväll är det utgång som gäller, precis nedför gatan. Vi hoppas på en härlig kväll med skönt gung och tuffa människor, om detta inte går i uppfyllelse så får vi väl umgås med varandra :) hihi
(jag är skitdålig på att blogga, hejdå!) Kram kinestherese

sova ensam = inte sova alls

Jag älskar ju att sova. Så varför har jag så förbannat svårt för mig att gå och lägga mig?

Antar att det är dethär med att sova ensam, det är ju inte riktigt min grej. Visst finns det ett värde i att sova själv också men det är ju inte alls lika lockande som att gå och lägga sig med någon och veta att man morgonen därpå vaknar upp med någon, bredvid någon, nära någon. Men måste nog sova nu ändå, trots brist på egentlig lust. Klockan är tamejfan snart 6 (!)
Blä nu fick jag ångest...

Önskar Sandra hade varit hemma men hon är och åker skidor hela helgen så därför blev det till å sova själv inatt, & 'sova själv' är ju ganska mycket detsamma som att 'göra allting annat än just gå och lägga sig'. Så är jag väldigt trött på jobbet imorn måste jag tekniskt sett kunna skylla på sandra aight? Jo, det kör vi på. Men nu ska jag försöka ta tag i situtionen och krypa i säng iallafall! Puss och godnatt alla !

okomplicerat är bäst

Sitter med Therese, Nicklas och Fredrik och inväntar Elsa innan vi ska slå på stort med film! Sitter i min säng och har suttit här ett antal timmar nu, Nicklas med gitarren och jag och Tessan med brinnande hjärtan för allt som rör gitarrspel. En riktigt fin kväll med fina vänner, okomplicerad men det är sånt jag gillar!  :) Men nu rullade Elsa in så nu åker filmen igång! :) puss alla!

tål att tänkas på...

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och sov med apor, Snövit bodde ensam med sju män, Pippi blev jagad av polisen och Emil drack sig full i ung ålder! När jag var liten var trots det alla domhär mina förebilder.
Är det verkligen så konstigt att världen blir en osäkrare plats för varje dag som går?

jag har en längtan till dig, vem du nu är

Jag är inget fan av Caroline Af Ugglas, egentligen är jag nog faktiskt helt raka motsatsen till det. Ändå kan jga inte låta bli att lägga ut texten till hennes låt "Vill inte spela glad". Bara för att den speglar allt. Allt jag tänker, allt jag känner, ibland, i dedär svackorna, när allt känns lite tomt.


" Poesi har ingen plats I ett hjärta som har krympt
Och jag är ung och jag är stark
Men jag känner mig gammal och trött
Och min eld har fått näring
Men det finns ingen glöd, nej
Bara en längtan till dig , vem du nu är
Till dig , vem du nu är

Det känns som mitt liv här på jorden är ett skämt
Jag slösar bort min tid som en inkubation
Ett slags ruvande
Och när jag äntligen försöker, då spricker allt

Och du har ingen aning om
Ingen aning om hur det känns
Det där att jämt vara själv, ja, I sitt hem
Med en tyst telefon som glor som ett hån
Och där I min säng smeker tomhetens hand
Den smeker mitt hår
Den smeker mitt hår "

dominoeffekt

Blev ingen filkväll ikväll, trist. Men det är faktiskt lite märkligt detdär- hur det räcker med att en hoppar av för att kedjereaktionen ska ta fart. Visar det sig att nån inte kan så kan plötsligt ingen. Aja, får sätta mig och plinka lite på gitarren. Kanske slå på ett OC-avsnitt eller nånting. Är ju ganska mys det med :) Har ju faktiskt sagt att jag ska ta mig lite egentid så det får väl bli en "bara vara"kväll ikväll. Det är mer det att har man ställt in sig på massa sällskap så känns det alltid som att det blir så ensamt när planerna inte går i lås.

Men som sagt, jag får ta och göra mig en kopp te och luta mig tillbaka med gitarren, det kan ju faktiskt vara lite skönt att vara själv ibland då&då. Ska kanske lägga mig och bläddra lite i nån gammal tidning och sen slå på OC, försöka somna i hyfsad tid så jag är utvilad till helgen, för det är ju faktiskt fredag imorn igen. Det är ju bra galet va tiden går. Känns som det bara är måndag, fredag, måndag, fredag om och om igen hela tiden

torsdag

haft en riktigt mysig eftermiddag idag. Var och fikade med Martin Helsing och det var ett ganska bra tag sen vi sågs nu och det är ju alltid lika mysigt att träffa folk man inte sett på ett tag :) Kan ju lätt hända att man glider ifrån varandra när man inte ses så ofta men det finns också sånna människor som lixom står kvar ändå, som alltid finns där vid sidan av utan att kräva en plats mitt i centrum hela tiden. Kanske är det ett tecken på att vänskapen är väldigt stark- om man kan hålla den levande utan större ansträngning


himla mysigt var det iallafall och sen efter fikan promenerade jag till lägenheten för att äta middag tillsammans med farmor och farfar. Mor min jobbade sent och alltid roligare att äta med sällskap! :) Nu ska jag snart dra och förmodligen möta upp Grek, Tommy och Nicklas för en filmkväll hemma hos mig :) Fan va underbart det är med läxfria dagar! -Man får lixom en möjlighet att leva vid sidan av skolan! :)

ni betyder för mig

Ni är energin, ni är glädjen, ni är värmen, ni är gråten, ni är skrattet, ni är lugnet, ni är tryggheten, ni är farten, ni är lusten, ni är förståelsen, ni är stödet, ni är viljan, ni är orken, Ja, fina människor, för mig är ni allt! Och att ni finns där ger mig energi, lust och ork att klara allt

julkalendern

Nu har jag precis kollat första avsnittet av årets julkalender bara för att se om det är nåt å ha och än så länge verkar den faktiskt helt okej så jag hoppas det fortsätter i samma stuk! Jag vet att julkalendern är för barn men det hör ju faktiskt till..

Det är ju först när julkalendern kommer igång och man börjar räkna neråt som man får dehär riktiga julkänslorna. Det blir ju aldrig att man följer hela ändå men avsnittena i början är faktisk ett måste om man har möjligheten, om inte för att kolla på barntv så för att bara ha en ursäkt för att gosa upp sig i soffan en extra kvart varje morgon innan ruschen till skolan. Ännu en gång kommer dethär mysiga med vintern, att gosa in sig i morgonrocken, dra på sig ett par varma tofflor och krypa upp i soffan framför tvn medans det är helt bäckmörkt och svinkallt utanför fönstret. Mys! Nejmen nu ska jag faktiskt krypa i säng för att orka med livet imorn också! Puss :)

filippa bark - Humor!!

Nej jag kan inte sluta garva, Filippa Bark är verkligen min idol. Hon ligger tamejtusan nästan på samma nivå som Lars Winnerbäck. Fast bara nästan, det skiljer några millimeter.
- In i helvete bra är hon iallafall! Jag kan inte sluta flina, det är ju så jävla klockrent!
Så mycket min humor så det finns inte. Haha, så kass så den blir ultimatgrym!
Citaten som slår så jävla rätt! :
"Man säger att det är kaninen.- .. och det är kaninen"
"Kul att du fråga, men AldriG i livet"
" Här står jag och väntar, på att det ska bli lördag."

everytime

Idag är det kallt, nästan så jag känner för att bara ligga kvar i sängen. Känns av någon anledning lite småovärt att gå till skolan för det känns mest som vi lallar runt nu under temaveckan. Men det är ju ioförsig kanske ganska skönt också på sitt sätt, det största hindret är väl som sagt att ta sig upp ur sängen och släpa sig till tåget. Men har ju faktiskt min nya jacka så lite spännande är det, upp till bevis nu om den klarar kylan eller inte! 

Ska snart kila men måste slänga in en gammal bortglömd låt nu som jag faktiskt nördat ganska fint de senaste dagarna sedan jag hörde den på radion i torsdags. Är inte så mycket för Britney Spears egentligen av någon anledning men hennes låt "Everytime" är faktiskt galet fin! Enormt mysig att bara försvinna bort till nu när kylan tränger och snön faller.



"Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small"

min nya jacka

Nu har jag äntligen bestämt mig, det blev den blå jackan från Cubus trots allt. Hade ju egentligen velat ha en röd lite kortare jacka eller en kavajliknande sak, men ännu en gång har jag bara mig själv att skylla för att jag var ute i sista minuten. Varje år samma visa och varje år lovar jag mig själv att tänka annorlunda nästa år och komma ut i lite bättre tid innan alla jackor försvunnit- men aldrig att jag lär mig.

Nej, jag har faktiskt börjat fundera på detdär, att jag hela tiden är så kass på allt som rör planering och ordning. Kanske är det inte mitt fel trots allt. Tonåringar är väl generellt sätt inte så bra på såntdär och kanske ligger det i vår natur, kanske är det något som kommer med tiden, av erfarenheter?  Jo, vi säger så, det känns bättre. Någon gång i framtiden ska jag dock börja ta mig i kragen och försöka se och ta lärdom av mina misstag så kanske livet blir lite smidigare ;)

Är dock himla nöjd med jackan trots allt och även om den kanske inte är galet moderiktig (fast såntdär med mode har jag ju ingen ritkig koll på) så tror jag att den kan hålla mig någorlunda varm i vinter. För det är ju nästan skrämmande galet va temperaturen sjunker just nu. Känns som vi är påväg mot en ny istid! Nej blä, Vintern har absolut sina charmiga sidor men denhär kvävande kylan är inte riktigt en av dem..

RSS 2.0