jag insåg precis en sak

När man tappar balansen så gör man allt man kan, ja man verkligen kämpar för att inte falla. Men faktum är att ibland så måste man faktiskt tillåta sig själv att falla bara för att sen kunna resa sig upp och, en gång för alla, återfå kontrollen igen. Jag kände det nu. Helt plötsligt kände jag mig redo att ta nya tag.
Tack älskade syster för att du drog fram alla sanningar jag blundat för och lagt åt sidan. Tack för att du fick mig att falla. Det gör alltid ont att slå i marken men ibland behövs det för att man ska förstå. Jag är ledsen att det blev som det blev nu och jag önskar jag varit starkare från början men nu när allt är som det är så är jag så förbannat glad över att du finns och för att du är min styrka när jag saknar mig egen.

när du är vilsen i en vinternatt igen

Jag har varit dålig på att skriva nu igen. Har bara varit så mycket. Inte mycket som hänt men varit mycket med mig själv. Jag orkar inte förklara mer, orkar inte gräva djupare in i nånting som jag inte ens vill ha med att göra. Jag tog ett felsteg och påbörjade en resa i fel riktning om jag ska sammanfatta det lite fint. Fortsatte gå utan att veta varför och nånstans längst vägen tappade jag greppet om mig själv. Men det är ändring nu, på riktigt. Nu vänder jag om igen, för att hitta en väg tillbaka.

Håll hårt eller håll inte alls

Jag är vanligtvis helt emot kritiserande inlägg riktade till utvalda personer men jag måste bara säga dethär, utan nån mer egentlig anledning än just den att jag känner att jag verkligen måste få det sagt. Du är pinsam. Jag känner dig inte, det medger jag så jag dömer dig inte som person. Men det jag hör, det får mig att skämmas, för din skull. Menmen, man kan ju samtidigt bara gratulera ; du lyckas ju trots allt få käglorna att bara falla, en efter en.

Snälla tänk på vad du gör bara. Försök ha i baktanken att enda anledningen till att jag överhuvudtaget bryr mig är inte för att jag är svartsjuk, det är för att när du håller honom, om du så bara håller honom för några sekunder, så är det hela mitt liv du håller i dina armar. Trots allt som hänt är det faktiskt mitt förflutna, och det är allt som format mig till vad jag är idag. Det är värdefullt för mig så snälla, sluta leka med elden om du ändå skiter i om du kväver den. Sluta jaga runt efter mer när du redan härjat runt efter allt. Det får dig bara att, i slutändan, framstå som patetisk.

your body is a wonderland

Fredagkväll, från 100 planer till inga alls. Ensam i sängen med datorn och Gitarren framför någon film som saknar mening. Är inte depp, det är ju faktiskt ganska skönt att bara andas ut efter en vecka som gått i ett konstant. Var bara dethär dumma klippet på en av världens finaste låtar som av någon anledning fick mig att inse att jag har varit här förut, i samma situation alldeles för många gånger nu på sista tiden.

Jag börjar känna mig lite trött på ett Huddinge som alltid sover och som börjar nå ungefär samma standard som nån riktigt liten öde by ute på landet. Nä, blir det inte ändring snart packar jag allt jag äger och rymmer iväg till nåt varmare och vildare liv i en annan del av världen..

"You tell me where to go and
Though I might leave to find it
I'll never let your head hit the bed
Without my hand behind it"

Var det nån som sa sommar?

Jag vet inte hur många gånger jag hört namnet "Håkan Hellström" idag, i samband med att det blev bestämt att han ska vara med som artist på "Peace and Love" i sommar(!). Visst gör det mig galet glad för trots att jag inte är något enormt Hellströmfan så tycker jag att han är rejält härlig och jag kan tänka mig att han blir dendär lilla pricken över i:t. För vad är väl mer sommar än Håkan Hellstöm?!?

Nä, det är fan inte klokt va jag längtar nu! Det är exakt 136 dagar kvar nu till sommarlov och jag börjar redan tagga till inför de dubbla resorna till Turkiet och Peace and Love veckan! Märkte dessutom nyss att "Säkert!" kommer dit, fan vilken grym sommar det kommer bli! Om bara snön kunde smälta nu och dagarna skynda på en aningens aning... 

äntligen

Från tårkalas till glädjerus, fick precis veta att min mobil är klar på lagningen!!! Äntligen! Hejdå dumma gamla Nokia 5140, hej saknade älskade Xperia X10 mini pro! Nu ska jag ta hand om dig, med kärlek

Winnerbäck

Jag är så jäkla töntig så jag skäms, borde egentligen hålla tyst men jag kan inte... Här sitter jag för åttahundranittiosjuttielfte gången och bara lyssnar, lyssnar till alla låtar, pusslar ihop alla ord och känner hur allting bara vrider sig inom mig. Jag måste igen, med samma styrka i varje litet ord som alltid, få säga att jag älskar Lars Winnerbäck. Jag älskar honom så in i helvete.

Jag sitter  nu och tårarna bara rinner. Jag vet inte ens varför. Nä jag vet inte varför ändå kan jag inte stå emot. Han förstår mig, han förstår mig bättre än någon annan. Han förstår mig bättre än jag förstår mig själv. Hans texter, hans ord. Dom målar mitt liv, mina tankar mina känslor. Tankar och känslor jag inte ens visste jag hade. Nej fan. Känslokaos nu. Han är gudomlig, i ordets största innebörd! Nä men och jag som skulle plugga, varför blir det alltid såhär?


En kväll på vift

Tack Therese, för allt. Det blev inte helt som det var tänkt men ingenting är meningslöst när man är i rätt sällskap! Jag är så glad för dig och ville bara du skulle få höra det ännu en gång. Nu är jag trött och ska sova, nattipuss!

min dikt till svenskan


bättre än bra, finare än finast

Hej! Jag vet inte varför jag blivit så kass på att skriva på sista tiden, antar att jag bara inte är riktigt på det humöret just nu. Har varit ganska hängig nu i ett par dagar och fick igår klart för mig att det rör sig om en bihåleinflammation, jag mår ganska okej i huvudet men känner mig trött och sliten och bara allmänt gråtrist och ofräsh emellanåt. Men nä jag ska försöka ta upp glöden igen lite smått och bli lite bättre på alla sätt och vis nu.

Slänger in ett inlägg nu bara för jag måste få dela med mig av mina nyfunna kärlekar. Det var Max som tipsade mig om dehär två låtarna och jag är helt fängslad för tillfället, suttit med dem igång i bakgrunden hela eftermiddagen medans jag suttit och försökt få ihop nån form av dikt till Svenskan eftersom vi ska skriva en egen och lämna in den imorgon. Blev faktiskt nöjd med resultatet, inte riktigt klar ännu men kanske slänger in den sen när jag är färdig ;)

Det är nåt fel just nu så kan inte lägga in låtarna men klicka på dom här under så kommer ni rätt och kan lyssna på som själva!
LIGHTS- February Air (Acoustic version)
Damien Rice - 9 Crimes


Filmrecension 1

Så var första filmen sedd! Eller tja... sedd och sedd vettesjutton fresten. Filippa kom över så hon fick faktiskt äran att välja film och hon valde såklart en av de få kärleksfilmer jag lyckades få med i köpet, köpte den faktiskt mest för mammas skull i hopp om att det kanske skulle ge mig ett litet bidrag. Namnet var väl det enda som gav mig lite hopp om att den skulle vara annorlunda men den var ganska snarlik alla andra romantiska kärleksdravvelfilmer, förutsägbar och en aning överdriven.. Eller förutsägbar vet jag ju fresten inte eftersom vi bara kollade en dryg halvtimme innan vi stängde ner, men överdriven var den och inte lite heller..

Säkert en mysig film om man tycker om denhär typen av film men själv är jag just nu ganska trött på att sitta och glo på såndär kärlek som bara är så perfekt på film så man blir illamående på det. Vart finns allt såntdär i verkligheten? Detdär rusande pirret och starka begäret, alla känslor som övertygar om att det är kärlek det handlar om? Ja, vart finns övertygelsen? Hur ska man egentligen kunna veta vad man känner om man hela tiden ska behöva sitta och analysera? Känner man ens nåt då? Finns det övertygelse i kärlek eller är allt bara en bild man själv målar upp av ren rastlöshet och i behovet av att känna sig uppskattad? Nä, nu är jag så trött på allt tänk så nu lägger jag faktiskt kärleken på hyllan ett tag

mobilmassmördaren igång igen..

NejNej och Nej igen... Hur lyckas jag?!? Jag har nu lyckats skicka ännu en mobil till mobilhimlen och nä.. jag orkar inte. Tur att min Xperia är inne på lagning nu iallafall för förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan jag kan komma och hämta ut den. Min extramobil jag hade under tiden hoppade hur som helst ner i en vattenpöl under bilen och eftersom det dröjde sin lilla tid innan jag hittade den där så ligger den nu i byrolådan tillsammans med resten av mobilerna, nä det börjar bli oroväckande många där nu..

Fattar inte vad det är med mina mobiler och vatten..? nån sorts magnetisk dragning måste ligga bakom för nä, det kan inte längre handla om klantighet eller otur aight?

Sitter iallafall med min lilla Nokia 514i nu och bara väntar på samtalet från Elgiganten, har lovat mig själv att skaffa en vattentät strumpa till min älskade mobil när den väl är klar!

movietajm!

Jag vet att jag ska spara pengar nu till sommaren men det var ju så in i sjuttsingen billigt och vi har ju knappast några filmer alls hemma så idag öppnade jag faktiskt upp plånboken en aning, fick dock hela 10 filmer för endast 250 kronor(!) vilket jag inte riktigt tycker räknas. Det var utförsäljning på videobutiken i Huddinge så jag tänkte att varför inte? 25 kronor per film är ju inte mycket alls och så slipper vi sitta och glo OC eller Pretty Woman varenda gång filmkvällarna råkar hamna hos mig. Vissa verkade faktiskt himla bra, dock orkar inte skriva namnet på alla nu men jag kommer med lite ressensioner allt eftersom jag kollar på dom! :) Ikväll kommer Filippa över så då inleds filmhärvan, får se vad vi kollar på. Jag återkommer!

snart dags för ännu en ny skolvecka

Dålig uppdatering nu igen jag vet, my bad men det blir lätt så på helger som ni vet. I fredags var jag och simmade med Sandra och sen hade vi filmkväll hos Therese med hela ligan senare på kvällen. Såg skräckfilm och ja, mina nerver är ju inte gjorda för såntdär men filmen var faktiskt jävligt bra! (Tänkte rekommendera den men kommer inte ihåg vad den heter så det gick ju sådär... aja den var bra iaf så ni som inte har sett den se den! x)

Äum vad har jag mer gjort..? Firade syster på lördagen, släkten kom över och vi hade gjort min älskade jordgubbs-mousse-tårta! Yummie! Jobbade på kvällen, en riktigt annorlunda men härlig lördagkväll! Söndag var det plugg plugg plugg, i kombination med lite småfläng hit och dit som vanligt ^^ Nu ska jag krypa i säng för är heeelt slut, godnatt! :)

när större öron tolkar små ord

Satt och lyssnade på lite gamla låtar från barndomen och hittade denhär gamla dängan från Caramell, en av mina absoluta favoritgrupper när jag var mindre. Blev helt paff när jag lyssnade på låten, visst har den en fin poäng om man kollar texten men ändå, vadtusan gick jag omkring och sjöng på skolgården när jag var liten? är dethär verkligen bra musik för barn?

♥ syster ♥

15 år blir du idag och jag vill bara säga att jag tycker det är alldeles för mycket och att du var miljarder gånger sötare när du var mindre! När du gjorde mig rik genom att helt enkelt byta bort alla dina "dåliga papperslappar" mot mina "mycket bättre guldpengar" och när du villigt lade ut en himla massa silverpengar bara för att få köpa mina eftertraktade pappersflygplan och kott-gubbar!

Fast.. ja, även om du håller i dina pengar nu och även om det inte längre står "En hund till Anna" i topp på din önskelista så är du en jävligt fin syster och jag älskar dig trots allt så galet förbannat mycket så du anar inte. Jag är så glad att vi har den relation vi har och även om du var sötare som liten så är det som att bandet mellan oss växer sig starkare hela tiden i takt med att åren går. Ja för du är inte bara min syster, du är också en av mina bästa vänner och som avslutning vill jag bara (igen) säga att jag älskar dig, att jag hoppas du får en riktigt jävla grym födelsedag, och att du som vanligt blir liite gladare för min present än alla andras.. Tack för att du finns ♥


  

 

 
 
Bara vi som förstår innebärden av dethär klippet och det är verkligen jättedåligt filmat men med en halvtöntig klump i halsen och småblanka ögon slänger jag ut det iallafall eftersom det speglar så jävla mycket känslor.. Och så igen, för tredje och sista gången nu, jag älskar dig


Ta nu min hand och följ mitt spår
Min hemlighet du är ändå
Tänk att du fanns och finns hos mig
Jag ska aldrig lämna dig

Det finns nån som förstår och som lyssnar på dig
och som ser det du ser.
Det finns rosor i snö, röda rosor i snö
Det finns nån som vill gå där du vill gå
Det finns alltid en vän, som vi känner igen
Det finns rosor i snön längs vägen hem

sistaminutenfix

Okej, jag älskar att slå in paket, tycker det är så kul att hålla på och klippa och klistra och göra det fint, men det kan vara en aning svårt att få det att funka när man sitter i ett hav av inslagspapper och snören och allt bara trasslar ihop sig, och man dessutom har tejp på exakt alla fingrar och en mordbenägen katt som hittat det roliga i att jaga snören och bita sönder papper... Nja, det fick bli lite som det blev ikväll men jag hoppas att det uppskattas iallafall, det är ju faktiskt tanken som räknas ändå och kämpa fick jag ju göra iallafall ;)
   
Nu har jag fixat lite te och ska dyka ner framför ett OC-avsnitt. Härligt att man har sovmorgon till 11 imorn men måste upp för att gratulera syster klockan halv 6 -.- haha, nerå, det är honla värd :* Godnatt!

better than nothing


Inte den bästa låten jag hört men så jäkla fin och mäktig text, se hela här

hej hej vardag

Första dagen avklarad och jag tror minsann att jag överlevde. Dock känns det såklart lite trist för man märker verkligen när man kommer tillbaka efter ett lov hur man lixom återgår till att mer existera istället för att leva.

Visst är det upp till var och en att ta vara på tiden men det blir ändå att lite av lusten försvinner, som att man går omkring och bär på en massa måsten hela tiden. Spelar ingen roll om det finns saker man ska ta tag i eller inte, det finna alltid en liten ångest som lixom ligger under ytan och som börjar gnaga så fort man lägger fokus på någonting som inte är "nyttigt". Fast å andra sidan är det lite sköt att vara tillbaka också, kul att se alla ansikten igen och man får ju inte glömma bort att även om skolan är väldigt krävande så är den faktiskt jävligt härlig just för att man träffar så mycket människor hela tiden :) sånt gillar vi ju!

Slutspurten innan allvaret

Inget plugg blev gjort idag heller men det tänker jag inte ens ha ångest för eftersom dethär faktiskt var sista dagen på lovet och lov är till för att man ska stänga av och komma bort från skolan. Imorn börjar allvaret igen så då, ja ska jag ta tag i mitt liv istället :)

Har haft en himla fin avslutning på lovet iallafall :) Tog först en promenad fram&tillbaka till Huddinge med Filippa och på vägen hem stannade jag till hos kusinerna eftersom jag kände att det var alldeles för länge sen jag såg dom. Gick förbi och pussade lite på lillebror på väg hem från dom och efter det fick jag skynda mig hem för att hinna byta om till träningen. (Ja för jag och Filippa tummade faktiskt idag på att nu jävlar börjar det sunda livet, utan undantag!) Båda blev vi dock lite smånervösa när vi kom till träningen och insåg att julschema fortfarande gäller och att det, istället för Joes intensivpass, var Susannas Intensiv Puls-pass vi stod och köade till.. Men det gick faktiskt bra, även om jag tycker hon borde lägga lite mindre fokus på benövningar och lite mer på andra muskelgrupper också ;o


Gled hem till Camilla efter middagen för att bara kolla in hur hon bor nu när hon flyttat hemifrån, himla fint var det och ännu mysigare att få träffa henne! :) Nu ska jag krypa ner och försöka tvinga mig till söms, alltid lika härligt sista kvällen efter lovet... nä, det får nog bli ett avsnitt OC innan, eller kanske två (; Godnatt!

high above me

Nu ska jag ut i snösmältan med Filippa sen får jag se vart dagen tar vägen, sista dagen av ledighet nu sen är det tillbaka till vardagen igen så det gäller att njuta!

Fast det sorgliga är att jag innerst inne vet att jag borde ta tag i mitt liv redan nu och sätta mig med de pluggböcker som ligger och skräpar på skrivbordet.. Jag tog trots allt hem dem eftersom jag behövde få det gjort under lovet. Vilket jag inte lyckats så bra med, eller faktiskt inte lyckats med alls.. Nä men jag får se hur jag gör, nu ska jag ut iallafall :) Tjo!

Jättetöntigt, jag vet..

...men ändå kan jag inte låta bli.

För jag är inne i min lilla "Eva & Adam" period nu av nån märklig anledning och ännu en gång råknade jag fastna, och ännu en gång blir jag så barnslit glad av serien. Slänger ut denna fina video på Tobbe och Frida för den fick mig att le, förmodligen bara för att båda är förjäkla snygga, för att texten till låten är fin och för att allting känns så äkta på nå vis, inte sådär tillgjort och överspelat som det brukar kunna vara på film. Det känns lixom enkelt, okomplicerat, men ändå fint. Nä va nördig jag låter nu.. Haha aja, here you go! Skit i att kolla om ni inte vill se ; puss!

"det är värt att leva fattigt ett tag..."

Kom precis hem från Therese och har precis hunnit göra mig en kopp te och ta fram gitarren. Vilken partyparty lördagkväll haha! Nä men är lite trött för idag har jag faktiskt varit väldigt duktig; Skulle egentligen bara jobba 1 till 5 men eftersom jag kände att jag var på hugget och eftersom jag inte hade så mycket andra roliga planer så flirtade jag till mig baren under kvällspasset. Nio arbetstimmar fick jag ihop och medräknat dricksen så blir det nog ungefär runt en tusenlapp för dagens slit :)


Känns skönt eftersom jag knappt jobbat under lovet alls och dessutom lyckades boka en resa i söndags för närmare 5000 kr.. Och på det ska Peace and love bokas nu i dagarna som kommer också :o Nej känns verkligen oerhört skönt att ha gjort lite nytta för en gångs skull (: Även fast det gjorde att kvällen inte blev så storslagen. Fast.. jag fick ju faktiskt lite gott sällskap av Elsa, Oscar & Therese efter jobbet och jag fick dessutom upp ögonen för ett gammalt bortglömt men jävligt roligt spel; Twister! Fasiken va underskattat det är!

första veckan lägger grunden

Nu är vi en vecka in på det nya året och jag tänkte jag skulle försöka sammanfatta dagarna lite snabbt:

1. Filkväll med ligan hemma hos Tessan, eller alla utom Grek fresten eftersom han övergav oss och drog till New York.

2. Bokade resan till Alanya i sommar med tjejerna! Ett halvår kvar nu och jag är redan grymt taggad! Såg film hos Benji med jänget på kvällen innan Nicklas också lämnade oss för att resa bort. Himla trevligt men såg skräckis, vilket inte är så bra för mina nerver, så var tvungen glida förbi Axel sen och möta upp lite folk en stund innan jag väl vågade mig hem för att sova ensam.

3. Riktig slappardag. Mötte upp Sillen på kvällen för att pussa lite på henne innan också hon tog sig friheten att lämna Sverige för att resa till New York.

4. Spontanbokade tågbiljetter till Norrköping och åkte helt fel men lyckades på nåt vänster komma fram ändå. Träffade Emmy, vilket alltid är lika härligt! Åkte och kollade Åbyrevyn eftersom Janne, Anders, Patrik & Fia var med. Töntiga fans som vi är kollade vi Winnerbäcks film "Solen i ögonen" innan vi somnade. Kärlek!

5. Tjejkväll hos Emmys vän Sofia! Galet mysigt trots att man kände sig ganska liten bland alla 20+are. Singstar och skitsnack för hela slanten ända tills Securitas plinga på dörren för att den underbara grannen, som också lovordade oss på facebook med mindre vackra ord, klagat på skönsången. Efter det fortsatte skitsnacket in på småtimmarna och allt som allt en riktigt härlig kväll!

6. Skittrötta tog jag och Emmy tåget in till stan för att shoppa loss utan minsta tanke på att det var röd dag. Alla affärer stängda så köpte med massa lunch upp till hennes kompis Sara istället innan jag begav mig till Tåget. Väl hemma i Stockholm hann jag bara in och lämna väskan innan det var dags för Tjejmiddag med Tessan, Elsa, Emelie och Sofie hemma hos Emelie. Väldigt fin kväll!

7. Idag har jag inte gjort så mycket alls. Tränade vid 5 och har nu ätit gott och fixat mig för eventuell utgång, ska nog möta upp Therese snart och sen får vi se vart kvällen tar oss! :)

Det var min vecka i korta drag och man säger ju att de första dagarna lägger grunden för resten av året så av att döma nu kommer 2011 bli ett riktigt grymt år!


när deras glädje blir våran sorg

Kom att tänka på en sak när jag satt på tåget igår och lyssnade på musik, angående alla dessa förbannade kärlekslåtar som speglar så mycket känslor så man blir gråhårig påt. Har alla människor upplevt detdär? Dendär äkta kärleken dom sjunger om? Alla mäktiga känslor dom sätter ord på och målar upp, har de nån gång känt dem? Finns dom ens? Eller är kärlek bara ett påhitt vi kommit dragandes med som en ursäkt för att vi inte tycker om att stå själva..?

tågmissen

Nu har jag äntligen landat i Norrköping efter en resa som gick lite sisådär eftersom, tja.. eftersom det är mig vi snackar om antar jag..

Jag minns förra våren när jag, Sandra & Sillen skulle åka hem från Värmland. Hela vägen hade vi klarat oss bra, allt hade gått över förväntan med tanke på vår ibland bristande kontroll på läget. Men så i slutet kommer ju lite själva huvudsaken med tågresan, själva målet.. Ja, vi missade helt enkelt att gå av och våra snälla föräldrar fick åka långvägar runt Stockholm för att få tag på oss.

Jag känner mig så enormt duktig när jag, i år igen och på egen hand denhär gången, lyckas med exakt samma sak. Skulle byta tåg i Södertälje syd men nej, så blev det ju faktiskt inte eftersom jag helt uppslukad av min musik lyckade glömma bort att resa mig när tåget stannade. Jag blir så trött på mig själv men ändå kan jag inte annat än skratta för det är ju så typiskt mig, så förbannat irriterande komiskt typiskt!

Ja en annan hade nog fått ont i magen i en såndär situation, när man sitter på ett tåg som flyger fram genom Sverige utan att man har någon aning om vart det är påväg och ännu mindre en möjlighet att komma av. Men nej, den bittra sanningen är faktiskt att jag är för van helt enkelt.. Jag har, efter ett stort antal tankspridda missar, lixom lyckats vänja mig så pass mycket att jag inte orkar bli orolig. På nåt vänster löser det sig alltid och så gjorde det ju även denna gång :)

Tåget stannade i Katrineholm och väl där lyckades jag ragga upp ett tåg som faktiskt gick direkt till Norrköping bara nån halvtimme senare. Jag är evigt tacksam för att turen oftast är på min sida och lyckas hjälpa mig ur sånadär halvkniviga situationer!

Nu har vi varit på teater och kollat eftersom Janne var med och uppträdde tillsammans med flera kända ansikten. Himla mysigt faktiskt! Sånnadär små tillställningar som saknas i stan och som får mig att bara vilja lämna allting och fortsätta mitt liv i nån småstad på landet istället.
Nej nu ska vi bädda ner oss framför Lars Winnerbäcks film "Solen i ögonen". Ciao Bella!

hej Emmy då Sthlm!

Ja nu drar jag till Norrköping för att hälsa på syster min! Bestämdes imorse och tåget går om en och en halv timme så nu måste jag springa! Blir nog inte så mycket skriva men hare gött så skriver jag när jag kan! Puss!

singel=ensam?!

Vad är det som gör att man får det intrycket, att alla singlar är människor som lixom "inte blivit valda"? Nånstans är det som att det kan bli en negativ stämpel över hela personen bara för att man inte lyckats hitta Mr.Right? men varför egentligen?

Jag vet att jag gnatat på jäkligt effektivt om dethär med kärlek och närhet och saknad efter någon att hålla om, men nej jag ska faktiskt försöka svälja allt nu. Tänka bort dendär lilla tyngande tomheten och fokusera på alla fördelar istället. Här kommer en liten lista jag precis hittade, vissa förstår jag mig inte på helt men nån sanning ligger det ju bakom!


Dessutom har ju faktiskt min favorit Björn Gustafsson ännu en poäng nu när det gäller singellivet, fysisk kontakt är nästan överskattad! HahaHa

pengar är bra, kontroll är bättre

Nä nu fick jag nästan lite panik. Ojojoj, Jag som tyckte att jag låg på en ganska behaglig nivå under mellandagsrean i år men nej, nu när jag ser över mitt konto så börjar jag undra.. Jag har faktiskt ingen aning om vart pengarna tagit vägen men kvar på kontot är dom inte iallafall.

Nä fan det är läskigt detdär när pengarna på kontot tycks äta upp sig själva. När man sen ser tillbaka och verkligen inte, hur mycket man än vrider och vänder på det, kan få ihop hur tusan dom lyckats försvinna. Och jag som skulle ligga lågt nu så jag har pengar till sommarn, till 'peace and love' och till Alanya med tjejerna. Nej nu fick jag nästan lite ångest också.. 

Ensamhet är inte att vara ensam.

DET ÄR ATT INTE HA NÅGON ATT LÄNGTA TILL


11an kommer och 10an går..

Ja, 2010 var ett, hmm.. annorlunda år för mig. Fyllt av kärlek, hat, skratt och tårar.
Jag har fått lära mig enormt mycket i takt med att saker gått som det har gått och jag har fått en klarare bild av omvärlden och inte minst har jag lärt känna mig själv.

Jag har dessutom träffat på människor som kommit att betyda nåt så galet för mig så det finns inte, jag vet att jag tjatar arslet av mig när det gäller detta faktum men.. det är sån jag är ;) Och när jag ändå brer på nu så kan jag passa på att säga tack, tack till alla fantastiska människor som gett mig stöd och glädje under det gångna året. Ni betyder!
Men nu är det 2011 som gäller och jag tror och hoppas att dethär året kommer bli nånting utöver det vanliga. Jag slänger nu all skrot bakom mig och lägger all fokus på framtiden. På nya utmaningar och nya möjligheter.

Om tio år ska jag se tillbaka på mitt liv, le och säga att 'det var 2011 allt började, det var då jag fick min nystart och det var då allting började om. Då livet började på riktigt.'

stjärnor syns bäst i mörker

Och så har man gått och blivit drogad också.. Vilken härlig start på det nya året! Tur att jag har så förbannat fina vänner som tar hand om mig! Vad fan skulle jag tagit mig till om det inte vore för er?!?! Nej helt galet. Tack alla som fanns där och alla som bryr sig nu i efterhand, det betyder! Störst tack till Oscar, Grek, Therese, Elsa, Nicklas, Emelie och Sofie för hur ni kämpade på! All kärlek till er!

RSS 2.0