Sportlov! :D

VÄRMLAND!
Imorrn bär det av till Värmland med Mamma, Syster och pojkvän och jag längtar! Vill bara komma bort lite och kunna släppa taget om vardagen nu. Har ju spenderat sportlovet där de senaste fem åren, nej fresten inte förra året då jag var i spanien med Richard, men det är få saker som slår sunne på vintern. Vet inte om det är för att jag är där så sällan som det blir en så speciell känsla av trygghet och frihet.  Kanske är det för att jag kommer så nära min barndom där på något sätt. Som att allt runtomkring där man lever ständigt förändras med tiden, medan allt där känns lite likadant som det gjorde när jag var mindre.


Som Winnerbäck skrev i en text;
"Att komma hem är som att resa i tiden,
du känner samma känslor igen.
Dendär kvalmiga, väntande friden
och samma kärlek och vemod igen."



  ~ s k i   s u n n e - l i t e   m e r   v ä r t   ä n   f l o t t s b r o  ; ) ~


(kan bli svårt att skriva för brukar ju vara ganska fullt upp när man väl är där
så jag lovar inget inlägg men det kan mycket väl dyka upp iallafall.
Om inte så kommer jag hem onsdag så då hörs vi då! :)

SoLongSUCKERS! <33


..

På ett sätt känns det lixom konsigt men på ett annat sätt känns det som jag verkligen inte orkar bry mig. Vet inte om du är arg på mig för något eller om bara nya människor har blivit viktigare för dig. Jag försökte iallafall visa förståelse och anpassning men du måste faktiskt kunna släppa till lite med.
    Är bara trött nu så tar knappt dethär på allvar egentligen och du verkar inte heller ta det så hårt. Det har ju faktiskt hänt förut, att du bara vänt dig bort istället för att ta tag i situationen. Antar att du ser det som en enklare utväg och jag klandrar dig inte, inte denhär gången, nu orkar jag knappt bli ledsen. Jag kämpade då men det ledde ändå till nästan tre år isär. Så jag finns här nu, jag orkar inte anstränga mig så mycket igen men än så länge finns chansen kvar. Betyder det något för dig så får du faktiskt försöka lite själv.
     Jag vill inte racka ner på dig, jag vill att du ska förstå hur jag känner. För du är en förbannat go person som har gett mig mycket i livet, du betyder mycket,  men när historien upprepar sig och man blir placerad som andrahand igen så känns allt lixom lite mindre värt..


vinter och kyla

Det finns trots allt någonting charmigt med kylan
och med den snö som aldrig tycks sluta falla.




face the fact, allmännbildning, no sir

Måste bara konstatera att, visst, jag är väldigt smart och har extremt enkelt för allt logiskt i naturvetenskapens värld. Men när man sitter barnvakt åt en femåring och en sjuåring och inser att den på fem år är långt mer allmänbildad än man själv så känns det lite sådär halft.. 
       Men om man ska se posetivt på saken så har jag faktiskt lärt mig väldigt mycket idag.


photo foundation primer!

Efter att nu gått och suktat efter "Photo Finnish Foundation Prinern" från Smashbox i snart ett år så har jag äntligen unnat mig den!

Mamma hade fått en 20%are på kicks så istället för 440 kronor fick jag den för 350 (!) och jag kände att 'man måste faktiskt få unna sig då&då' så nu är jag väldigt väldigt lycklig och orkar inte riktigt tänka efter för mycket om den var värd pengarna eller inte. Hoppas den lever upp till halva mina förväntningar iallafall! (:


Märkte även att min underbara pojkvän nämns ganska lite i bloggen och jag vill bara tillägga hur mycket jag älskar honom. Efter två år tillsammans är jag fortfarande kär och jag vet inte om det är normalt eller om vi är en på miljonen som faktiskt känner såhär i sån tidig ålder.
Jag vet inte men jag bryr mig faktiskt inte så mycket heller.
Allt som spelar roll är att han finns där och att känslorna hänger kvar dom med.
kentas 50års-fest
~ b i l d   f r å n   k e n t a s   5 0 å r s - f e s t ~

Tack för att du finns hjärtat, Jag älskar dig!
(ville bara få det sagt och nu när du har fått en rad här så tänkte jag sluta skriva och göra mig iordning istället för just nu tror jag du uppskattar det mer :P )

Natti! <33


sas

Med vissa människor känns tillvaron så enkel, så okomplicerad och så trygg.



fussion x)

Idag var en riktigt lång dag, började 8 med spanskaprov och slutade 20 i 5 (!) 9 timmar i skolan, det boorde faktiskt vara förbjudet :o Blev iallafall en väldigt flummig, och därmed även ganska skön dag iallafall. Pratade om Fussion på Fysiken som avslutande lektion för dagen och kändes lite tråkigt när ingen skrattade med mig vid tanken på detta underbara klipp från centralskolan. Humor på hög nivå för de som faktiskt fattar sådant!
(X notera att han i blå tröja som ifrågasätter är stöd-vikarie och alltså inte elev X)


spanskaplugg



Suttit med spanskan sen jag kom hem och känner att jag får ta emot lite bakslag nu när jag knappt gjort någon spanskaläxa under hela terminen. Blir extremt mycket att ta in på en gång och alla ord och gloser lixom bara trasslar in sig i varandra tillslut :o
 
Sen blir det ju faktiskt att man gör lite allt möjligt onödigt på datan bara för att slippa lägga fokus på de man egentligen borde göra, men hittade iallafall detta urgulliga klipp. Det är ett sånt klipp som lixom lyckas få en lite gladare när man känner sig väldigt, väldigt uttråkad.


ska försöka fortsätta med pluggandet nu. puss! <3

efterlyser värme!

Snön slår till igen och det känns som att det borde bli dags för varmare och piggare tider snart. Vintern är nästan för mycket i år, lite för kall och lite för livlös, den lixom tar bort alla färger och gör så hela världen känns vit. Helt vit. Till&med himlen är vit :o Snart får jag sinne på allt vitt!
Ta mig bort! Ge mig sol! Ge mig värme! Nu!


   
                       ~ u t t j a t a d ~                                 ~ e f t e r l ä n g t a d ~


Fick fresten samtal igår om barnpassning igen och nu på måndag och jag ska sitta 6 timmar vilket innebär 500 kr rakt in på kontot sen! Cutjing! Kunde inte låte bli att nämna det här :) 


alla <3ns helg

Är lite känslomässigt instabil just nu så blir inte så långt inlägg. Är så ledsen och trött, trött på att bli så ledsen över skitsaker och trött på att känna mig så krävande.
Men ibland känns det så trist när något man själv värderar så högt inte riktigt betyder något för den enda man vill att det ska betyda något för.

Har iallafall haft en mysig helg, mycket kärlek på olika sätt. Fredagen spenderades först med Emma Kilander i stan på jakt efter alla hjärtans dag presenter. Köpte ett såntdär hjärtspel "romantik" (erotik känns lite uttjatat) och sen en jättefin bläck t-shirt från MQ (: Vad Emma köpte viker vi inte ut här i bloggen just in case :) Kvällen tillbringades med Sandra, Sillen, Mia och Cissi. Spel och lots of talking. Sandra och sill sov kvar och lördag tog vi det piano framför nån mysig film. Till Heron med Richard sen och vi åkte direkt efter hans träning som slutade 5 och filmen började inte förän kvart i 9, så vi hade en del timmar att slå ihjäl (: mysigt hade vi iallafall, först bowling sen middagsbuffé och avslutning på nyutkomna filmen "valentines day". Mycket passande! tack för en enormt mysig kväll älskling!
Idag har jag knappt sett Richard känns det som och det känns lite tomt, är ju trots allt alla hjärtans dag. Men träningar kom ivägen och tja, sen fanns inte riktigt orken att komma över efter det heller.. Nejvars, hade en extremt mysig kväll med Familjen med god middag, efterrätt och spel :)

ska krypa i säng nu och slå på vänner, kände bara att det var så länge sen jag skrev att en lite kort helg-resumé skulle sitta fint!


 ~~ Glad alla hjärtans dag folks !  <33 ~~


mongolid på bussen

    Först uppsatsskrivning på tre timmar i skolan och sen bli kärleksföremål för en mongolid på bussen hem till Emma, med en garvande mattias som inte var till så stor hjälp när mongoliden blev lite för glad. Jag har verkligen inte något emot människor med utvecklingsfel men när de är ungefär 6 år yngre, sitter och flinar med tungan utanför munnen, föröker lägga armen om en och smeker ens hår trots att man försökt att snällt och fint lyfta bort handen ett tiotal gånger och bytt plats för att komma bort från honom. då kan man bli lite småirriterad när han kryper väldigt nära, lägger händerna på mina ben och putar överdrivet med läpparna. Vilken del av NEJ var det som var otylig?
     Otack Mattias för att du bara satt kvar på din plats och garvade ut mot fönstret, men tack för att du drog mig av bussen i sista sekunden och följde med mig nästan hela vägen hem till Emma! Kunde inte låta bli att skriva om händelsen innan jag släcker lampan för tro mig, det blir mardrömmar inatt kan jag lova :o


Romme!

      Har haft en helt galet skön dag och vill bara tillbaka till backen nu! Känns aldrig som man får utlopp för all lust under sånnahär endagsturer. När det är dags för sista åket så börjar man lixom fundera över vart alla timmar tog vägen :o
      Men fytusan va skönt det är att bara åka utför och bara släppa allting, känna hur motståndet försvinner och hur man själv tycks ha kontroll över tillvaron för en gång skull. En märklig känsla jag inte riktigt kan beskriva med något annat ord än frihet, en märklig känsla men fruktansvärt mäktig.


imorgon smäller det!

Imorrn bär det av till romme och jag är grymt mycket taggad! Imorrn är dessutom den 9onde Februari och det innebär att jag har varit tillsammans med min älskade Richard i två år. Shit! Känns inte som det gått så lång tid. Ett tecken på att man blir äldre är lixom att tiden går så fort, veckorna bara flyger förbi och man hinner knappt bläddra blad i kalendern innan ännu en månad har gått. Sajk!  Men nu är det som det är och det har gått precis två år sen vi blev tsmns. Och jag är så glad att denna fantastiska människa har en så stor roll i mitt liv!

 ~~  Jag Älskar Dig Richard! ~~

       


     


vinter, kallt

När man precis kommit ut från ett intensiv-puls pass, nyduschad, och inser att man missat bussen som bara går var 40onde minut. När håret fryser till is och kyler ner skallen mer än nödvändigt.  När man precis gett upp hoppet om att man kanske skulle kunnat följa med till fuerteventura om två månader och när man inser att solen och värmen just nu befinner sig på andra sidan jorden. Då känns snön ganska meningslös och vintern lixom lite överskattad.


i stort behov av sol och värme!

Fick precis veta att min mamma tydligen ska åka utomlands över påsk med mormor och morfar! Till Fuerteventura!! :o  Jag vill med!!!!!!!!!!!!!



~~   TA MIG UTOMLANDS ELLER GE MIG SOMMAR NU!!!!   ~~


Plugg :/

Ja nu sitter jag här och ska försöka ta tag i skolan för insåg att vi faktiskt har ganska mycket nu :/ Skulle sätta mig för flera timmar sedan men sen kommer ju alltid allting annat meningslöst ivägen. Har iallafall tagit en långpromenad men min underbara mor runt långsjön så nu är lite spring i benen utarbetat iallafall :9

Igår var jag på bio med väldigt gott folk och vi såg världens mest meningslösa film :o bröllopsfotografen hade ju varit planerad men när vi kommer och ska köpa biljetter så inser vi att det finns 6 biljetter kvar och vi är 7 pers.. så vi tog tunnelbanan från söder och landade på sergelbiografen istället.
 Efter mycket velande enades vi om "Daybreakers" tror jag den hette. Patetisk :o Vampyrer som tagit över världen och nu var människoblod en bristvara och det var i princip det enda filmen handlade om :o gott sällskap iallafall så det livade upp tillvaron lite.

MenNej nu ska jag plugga :o Tjo! <3/Anna


Torsdagshål

sitter nu i biblan, ännu en underbar tosdag med 2 och en halv timmes hål.
Me Don't Like.




världens finaste låt klarar iallafall att sätta lite värde i
en annars , just nu, ganska meningslös tillvaro

ska skriva klart engelskamyten nu och sen kanske ta en titt på vilket individuellt val jag ska välja. Är dags att bestämma sånt nu och jag har inte blekaste om vad jag vill göra. 

Puss You Lovers! SeeYouSoon! <3/Anna
 

Barnvakt

Idag var jag extremt trött och somnade av&till sittandes i skolbänken. Måste sköta nattsömnen bättre från&med nu! Efter skolan åkte jag iallafall och hämtade barnen på skola&dagis för att sedan sitta barnvakt tills Lotta kom hem strax före 7. Helt underbart va góa kommentarer barn kan fälla utan att själva insé det x) Måste bara dra dagen klockrenaste:

Påväg hem från dagis och Oliver känns lite lätt irriterad.
Anna: Är du trött idag Oliver?
Oliver: Nej!
Anna: Har du varit ute mycket idag?
Oliver: Nej!
Frida: Igår var du ute mycket Oliver.
Oliver: Nej!
Frida: Jo det var ju mulle-måndag igår.?
Oliver: Nej! Det var faktist i övergår! :o

(Svårt att förstå komiken såhär, men på plats var den solklar!)

 
~ G O D I N G A R N A ~

Nu ska jag kolla vidare på Paradise Hotel-finalen och sen släcka direkt.
SoLongLovers! <3/Anna

skidkväll (:

Är inte på topp i humöret nu, mer tänker jag inte säga för jag vet knappt själv varför.
Har iallafall haft en jättefin kväll. Skidåkning i Flottsbro med Sandra, Axel, Niclas och någon till. Sandra försökte lära mig åka mer på riktigt, proffsigt, men det resulterade bara i att jag ramlade, två gånger tillochmed(!). Haha. Skyller dock inte på Sandra utan tar på min så gott som hela skulden själv x)
Nu ska jag krypa i säng och stänga ner så det inte blir för sent ikväll också. Ska ju sitta barnvakt imorn halv 4 till halv 7 :) Har fresten handlat om lönen till 85 kronor i timmen, det känns faktiskt bättre! 100 kronor i timmen för att se film och rita kändes allvarligt för mycket :o


Godnatt! <3 /Anna





~  v i n t e r l y c k a ~
Att bara kunna släppa allting, lägga tankar och känslor åt sidan, känna sig fri, lycklig.

(ps. extra tack till Winnerbäck för alla vackra låtar som värmer i vintermörkrets kyla. ds.)


helgresumé!

Fredagen var awesome! Åtta tjejjor, tacos, tv, film och prat,prat,prat! kan det bli mycket bättre? Don't think so!
Lördag var kentas 50årsfest och det var helnajs det med, även om jag inte kände ens halva hälften av alla gäster och konstigt nog gjorde inte Richard det heller :o Folket som var där var väldigt 'fina' av sig om man nu får vara så hemsk å dela in människor i kategorier. Jag säger inte att det är negativt, jag är bara inte riktigt van. Kenta hade kul och det var fint att se honom glad iallafall! :) Mådde lite värre själv. Insåg där att jag inte ätit något på hela dagen mer än en kopp te hos Sarah och tre mackor hemma vid lunch. Plus dricka kvällen innan och allderles för lite sömn. Ingen bra kombination. Mådde helt sajk. Sen var det ju så klockrent att de hade lyckats pricka in allt jag inte kan äta på dendär satans buffén också x) jag är ju knappast kräsen av mig :o, Det var till stor del sånadär äkta salami- och skinkskivor, can´t stand it!. Sen svamprisotto som smakade väälldigt mycket svamp samt kyckling med nån möggelost-sås. Så det blev melon och vindruvor för min del. Trodde seriöst jag skulle svimma. Eller hoppades snarare jag skulle svimma så jag skulle slippa yrseln och huvudverken, det var bland det värsta jag varit med om :o löste sig iallafall med en alvedon och en chokladbit jag hittade i jackfickan. Tacka vettja stora jackfickor! Haha. Åkte iaf med Richards kusin hem vid halv 11 och efter ett skönt jacouzzibad så stupade vi i säng halv 1. Behövdes! :)

Ska stänga ner nu, hade tänkt lägga in bilder men dom kommer senare för måste ladda kameran först. SOLONGSUCKERS ! <33 /Anna

RSS 2.0